- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pach-adams
tag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy kis problémám és nem nagyon tudom hova írhatnék ezzel, azt gondoltam majd ti segítetek.
Történt az hogy rendelni akartam a Pandawill-ről egy telefont, és bankkártyával intéztem volna a fizetést.
Meg is történt a dolog , de valami balul sült el.
Sikerült kétszer is megrendelni ugyanazt és le is szedte kétszer az összeget a számlámról.
Beszéltem a Pandawilles "helpdesk" vagy mifene chat-es ügyintézőkkel és töröltettem velük a rendeléseket, mind a kettőt.
Azt mondta hogy 10 munkanapon belül vissza kapom a pénzem, de ez történt augusztus 7-én.
Beszéltem velük ismételtem a napokban és nyugtatgattak hogy 10-15 munkanapon belül vissza kapom.
Volt már valakinek hasonló esete?
Mit lehet tenni ez ügyben?
Segítő válaszokat, privátokat előre is köszönöm! -
pach-adams
tag
Egy nem ide de valamennyire mégiscsak ide illő kérdés!
Ajánlanak az én Jiake i9500W-émért egy Xperia Arco HD készüléket.
Az enyém MTK6582, 1gb ram, QHD IPS kijelző stb...
Az Xperiáról meg csak azt tudom amit a neten találtam.
Kétszer 1,5 ghz, HD kijelző 4,6colon vagy 4,3-mon már nem tudom, és persze abban 12 mpx kamera van az enyémben meg elvileg 8mpx(ma valójában nem 5 az a 8).
Szerintetek? -
pach-adams
tag
A Doogee DG350-nek világítanak a "vissza" "menü" és "home" gombjai?
Ugyanezt kérdezném az Umi X1pro-val kapcsolatban. -
pach-adams
tag
Nem tudom, hova írjak ez ügyben, de nem tudjátok hogy hogyan tudnám full grafikára állítani az EPOCH 2 játékot?
Az első része is fent van a telefonon és az full grafikával fut laggmentesen!
MTK6582-es a telefon.
Valaki segítsen -
pach-adams
tag
Akinek nem magyar nyelvű a telefonja, és szeretne hozzá magyarosítást, az kérem jelezze felém szándékát, és megpróbálok neki segíteni!
-
pach-adams
tag
http://www.antelife.com/star-s4-mtk6589-quad-core-1gb-8gb-android-4-2-ips-1080p-ogs-screen-5-0-inch-3g-smartphone-white.html
És ehez mit szóltok?
MTK6589T, Full HD felbontás - és az ára is elég jó -
pach-adams
tag
Srácok valakinek van tapasztalata a HDC telefonokról?
Nézegetek egy ilyet: http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxys-S5-G900-Quad-Core-Android-Phone.html
Ha lehet hinni nekik akkor MTK6582, 2GB ram, HD ips kijelző.
Szerintetek? -
pach-adams
tag
válasz
ggeleven #71094 üzenetére
Na akkor mondom mit kell csinálj!
A telefonon lévő "System" mappából másold át az "app" és "framework" mappát a memória kártyádra.
Ha ezzel megvagy, akkor ezeket másold onnan a számítógépre.
Keress a neten egy bármilyen CWM alól telepíthető ROM-ot, ez lehet bármilyen akár Xperia, Samsung.... akármilyen.
Bontsd ki, és nyisd meg a ROM-ot.
A kibintott ROM "system" mappájából töröld az "app" és "framework" mappát majd másold be a te telefonodról lememtett két mappát (fájlokkal együtt)
Ha ezzel megvagy akkor zip-eld be az egészet, de figyelj arra hogy ne használj tömorítési arányt rajta, csak sima tárolóként zippelje össze a program.
Ezután ereszd rá a Jbart-ot.
Ha lefutott akkor tutira megvan az ami neked kell, mégpedig az output mappában lévő ROM "app" és "framework" mappája, mert ezek már magyarosítva lettek.
Szóval a Jbart által lefordított zip-ből ismételten ki kell szedni ezen két mappát és bemásolni az Aroma telepítő alapba.
De ott is amikor becsomagolod a már magyarosított fájlokat, ott se használj tömörítést.
Én ezzel a módszerrel már 3 telefont magyarosítottam
Ha nagyon nem boldogulsz, akkor csinálok egy mégszájbarágósabb leírást, amint lesz időm -
pach-adams
tag
Akinek van Doogee DG350-ese az meg tudná nekem mondani, hogy az alsó érintő gomboknak van e háttérvilágításuk?
Vagy ugyanezt kérdezném a UMI X1 PRO esetén is.
Mert most ezen két telefon között vacilálok.
Esetleg mi mást ajánlanátok még ebben az árkategóriában? -
pach-adams
tag
Üdv srácok!
Olyat kérdeznék hogy ha nincs OTG jelenleg a telefonon, azt meg lehet oldani hogy legyen?
A mobil egy Jiake i9500W lenne az újabbik kiadásból (MTK6582, 1gb ram, QHD ips kijelző stb...)
4.2.2-es droiddal.
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
pach-adams
tag
válasz
KurtCobain #63406 üzenetére
Nekem is gyanús volt, ezért kérdeztem meg a véleményeteket!
Köszönöm a segítséget! -
pach-adams
tag
válasz
KurtCobain #63401 üzenetére
Egész pontosan erre a hirdetésre gondolok. Link
-
pach-adams
tag
Srácok mennyire lehet hinni ennek a képnek? http://prohardver.hu/dl/upc/2014-02/28/135874_yvw7piwdvu6ncarb_s4_1_9ghz_1sim_3_2.jpg
Full HD a készülék, és nagyon jó áron vesztegetnék itt a HP-én.
Várom a válaszaitokat! -
pach-adams
tag
válasz
CoolBoy323 #61279 üzenetére
Köszönöm az infót!
-
pach-adams
tag
Üdv mindenkinek!
Segítségért fordulok hozzátok!
Lenne egy Feiteng/HTM H9500 S4 névre hallgató kínai csodám.
MTK 6589, 1gb ram, HD IPS kijelző, 8gb belső tárhely stb...
Raktam rá CWM Recovery-t és szeretnék tenni rá egy másik ROM-ot.
Az a bajom, hogy a EZEK közzül is bármelyiket próbálom akkor a boot után a képernyő fekete majd halvány fehér csíkok jelennek meg, mint ha a telefon vagy a kijelző hibás lenne és nem tölt be a rendszer.
Nos... Recovery-ben csináltam egy teljes "gyári" szoftverről mentést, és a mentésből advenced restor-al a boot.img-ét feltettem a módosított ROM-hoz, így betölt a rendszer.
Viszont csak néha néha villan fel a kép, pl: ha másik oldalra lép, felvillan majd fekete képernyőt ad.
Fejlesztői lehetőségeknél ha bepipálon a "Képernyőfrissítések megjelenítését" akkor úgy ahogy lehet használni a ROM-ot, de villog össze vissza a kép.
Valaki tud nekem erre megoldást? -
pach-adams
tag
Akkor már inkább ez: http://www.everbuying.com/product467511.html
És ez még QHD kijelzős is ráadásul
Rendelj egy ilyet, és ha mindez igaz, rendlek én is -
pach-adams
tag
-
pach-adams
tag
Üdv mindenkinek!
Kinéztem magamnak most ezt a "kis" drágaszágot. -> névszerint a Tengda T94-et KATT
Kíváncsi vagyok a véleményetekre! Szerintetek mennyire lenne jó vétel?
Vagy még a Haier W910-et nézegettem.Szerintetek melyik lenne a nyerőbb választás? :/
És honnan lenne érdemesebb ezeket rendelni?Válaszokat, jó tanácsokat előre is köszönöm!
-
pach-adams
tag
Tudtok nekem ajánlani egy olyan telefont, ami duplamagos procival van, ténylegesen egy giga ram-os és olcsó!
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest