Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petike2014
aktív tag
válasz
Graphics
üzenetére
7320-al annyi a gond,hogy a közelség érzékelőt a gyári romon kívül semmi nem támogatja, a gyári rom-ban restartonként újra kell kalibrálni, az usb hibakeresést szintén restartonként a fejlesztői menüben ki kell kapcsolni másképpen nem ismeri fel semmi a telefon tárhelyét. Persze emellett vagy 100 pozitív tulajdonsága van (hangminőség,üzemidő,kijelző,kamera+led ereje,gps)
DG800-at meg berendeltem, kb 50 videót, 300 forumot olvastam el
, legjobb ár/értéknek tűnt 5" alatt. Bizakodom, majd kiderül. Amúgy sok gond az MTK platform és a 4.4 doird miatt van ...., kiforratlanok még így egybecsomagolva. HW gondról sehol nem olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futárcégek
- Melyik tápegységet vegyem?
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, legjobb ár/értéknek tűnt 5" alatt. Bizakodom, majd kiderül. Amúgy sok gond az MTK platform és a 4.4 doird miatt van ...., kiforratlanok még így egybecsomagolva. HW gondról sehol nem olvastam.