Hirdetés
- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
pach-adams #83726 üzenetére
Eleg nehez 2x bepotyogni a kartyaadatokat, szoval varni kellene szvsz jovo het keddig legalabb. Orszagon belul is neccesek az ilyen visszautalasok
-
svgyula
addikt
válasz
Szia! Azért veszek én mindig az alin. Nekem több ilyen eset volt! mindig hibátlanul visszaküldték a pénzemet! Persze az eladókat én is megválogatom.
Ja és szinte minden új telefon ott jelenik meg először és van is raktáron! Ezt egy eladó írta egy smile-vel kísérve amikor kérdeztem egy termékre. Ugyanis egyes eladók a gyártók alkalmazottai is így első kézből kapom a terméket. Azok a üzletek ahol sok az "akció" másodkézből kapják de a visszavitt telefonokkal nem tudnak mit kezdeni ezért javíttatják és akciózzákA cégek képviselői meg kidobják és kapsz újat......
-
aytukabozs
addikt
válasz
Úgy érted 'mezítlábas' bankkártyával?
(Nem volt PP fiókhoz kötve?)
Szerintem ha letelt a 15. nap is, haladj be a bankodhoz, és indittass chargeback-et!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Eladó iPhone 15 Plus black 128GB (új állapot )
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 98% akkuval!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest