-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
Mert nem értem.
A számla szerint 27% az ÁFA. Romániában is annyi? Mert nem tudom.
De ez még hagyján, hogyan kezdődhet egy EU adószám úgy, hogy: HUxxxx
Nálam nem áll össze a kép.
Üdv: StMiklosMegnéztem: " Romániában az általános áfakulcs mértéke 19 %."
Változik ott is rendesen, most 24. -
virkir
veterán
-
-
djnice
veterán
Hát igen, ezeket az oldalakat fel kellene jelenteni, mert az állítólagos közvetítői díjról biztos nem adnak számlát...
Ez azért vicces, csak át kell nézni egy ügyvédnek:
A termék teljes vételára minden esetben a Chinasolomobi Ltd -t illeti meg. Az Üzemeltető végzi azonban a megrendelt termékeke ellenértékének begyűjtését és annak a Forgalmazó részére történő továbbítását, eseti gyakorisággal. E tevékenység lebonyolításához a díjbekérőt az Üzemeltető küldi meg a Felhasználó/Vevő részére. -
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Víz Elek
senior tag
-
diegho
nagyúr
Én nem érzem annak. Párom most jött megnézni a telókat és azt mondta a THL egy fos, az Iocean elmegy, az Umi nagyon jó, főleg a hátlapja. gyors fos minőségű videó a hátlapról igen a hátlapja nem sima, hanem recés, a videó végén hanggal hallani is ahogy "megkaparom".
-
EG0
aktív tag
A kupont az AnteLife Facebook oldalán találtam.
Itt egy teszt a Bluboo X1-ről. -
-
-
EG0
aktív tag
Best buy témában MA írtam már egy bejegyzést, érdemes összevetni a most talált összehasonlító oldallal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- EAFC 25
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- Fűnyíró topik
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mini-ITX
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest