Hirdetés
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Milyen processzort vegyek?
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- RAM topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biqci
aktív tag
válasz
paulkaresz #78635 üzenetére
Na szóval, több mint egy fél órája már pihentem, mikor észrevévén felszólításod nem tudtam ellenállni, hogy billentyűzetet ragadjak. Az mit a szememre hánysz az általam készített 8 bejegyzés plusz kontra, ami szerintem nem egészen két oldal. A bűnöm mindössze annyi, hogy valamely ok miatt (lehet pillanatnyi elmezavar), úgy ítéltem meg, hogy felteszem ezt a vitát generált kérdést. Ezt utólag már bánom, azaz nem, nem bánom ugyanis mostanában többször olvastam ÁFA és egyéb ügyekről, biztosításról, stb. tehát feltételeztem, hogy foglalkoztatja az embereket. Csak azt tudom mondani, senkit nem biztattam törvénysértésre, csak a szabad választás lehetőségét vetettem fel, ami egyébként is 4 évente mindenki számára megadatik.
De mostmár tényleg peace, reggel mennem kell pénzt keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest