-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stmiklosi
tag
válasz
Botigta #74017 üzenetére
Szevasz!
Na ezt nem kellett volna kérdezned. Fogalmam sincs, miért van ennyi szint és miért kell két helyen is állítani.
Eredetileg, ahogy növekednek az FR és LEVEL számok (szintek) növekednek a hozzátartozó értékek.
Valahol biztos van egy program, ami használja ezeket a lépcsőket, de nem tudom melyik az.
Mindenesetre nekem megoldotta 3 készülékem (JiayuG2H) hangerő kérdését, egyértelműen megemelve a mikrofon (túloldalon hallható) hangerőt.
Eredetileg is használható volt, de zajosabb kjörnyezetben már gondok voltak, először annak tudtam be, míg rátaláltam erre a megoldásra. Még a telefont is szétszedtem, finomam megtágítva (inkább csak belül) a mikrofonhoz menő csatornát
Az első, 0-ás szinten még csak 200-at írtam, aztán már 255-öket. Ha bárhol vélhetően emiatt probléma lett volna, tudtam, hova kell nyúlni. De nem volt, nem használok pl. voicerecordert.
Beírás után mindig nyomj SETet. Nekem bevált.
Üdv: StMiklos -
stmiklosi
tag
válasz
Botigta #73995 üzenetére
Szevasz!
Bonyolult a hangerő növelés, de itt próbáltad? (még leírni sem egyszerű)(
Engeneer Mode>Hardware>Audio>NormalMode>itt SIP vagy SPH (nem emlékszem, én a MIC -t állítottam),
és akkor sorban: FR0 állítsd majdnem maximumra, írja:255, aztán lejjebb Level0 majdnem maximum és SET.
Nekem megjegyezte.
Aztán tovább: FR1, 2, 3, Level1, 2,3 stb. egészen 6-ig.
Nekem hatásosan felnyomta a MIC hangerőt, halkan hallottak, ráfért....
A touch panel a technológiából adódóan a szélein mindig "hibás", ott gyengül a "térerő".
Aztán persze vannak kükülönbségek, azaz valahol nem is veszed észre (pedig van, csak nagyon "finoman"),
aztán van durvább is. Picit beljebb nyomva, mint ahol kéne, azért működésre bírható. Kalibráció úgy tudom nincs rá.
Üdv: StMiklos -
kymco
veterán
válasz
Botigta #64264 üzenetére
Ilyenkor azt szokták tenni, hogy
Botigta #64264: Blabla
XYZ #72562: Blabalbal...
De én sem szoktam mindig így csinálni, mert bele lehet zavarodni, főleg, ha több egymásra épülő párbeszéd alakul ki, és nehezebben is találom meg, ha valaki nekem így válaszol, és így szvsz más is nehezen veszi észre a válaszom... a lényeg, hogy csínján kell bánni a hozzászólásokkal. -
sanyee75
tag
válasz
Botigta #64195 üzenetére
MTK6592 re még csak most fog jönni 4.4-es android és gondolom elöször a nagyobb márkák fejlesztenek rá. Valamint egy Hot Selling
nevű telefont én nem vennék. De az is feltűnő, hogy ilyen tulajdonsággal rendelkező telefon min. 250 dollár.
Egyébként szép de ezt a formát már láttam valahol -
hungobungo
senior tag
válasz
Botigta #22016 üzenetére
A THL W8-hoz készített CWM-et nem biztos hogy egészséges más telefonokra tenni, bár visszaállíható az eredeti állapot, de azt tanácsolom hogy mindenki direkt a telefonhoz módosított CWM-et keressen először!
Ha már van a telefonon CWM, azt a pár root-oláshoz szükséges fájlt tartalmazó csomagot simán fel lehet tenni., NA AZ nem függ a telefon típustól. -
hajduzoli
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest