-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Laza... #73491 üzenetére
Szia Kedves Laza!
Hidd el nem vagyok irigy ember! Ha elolvassátok amit írtam és értelmezitek rendesen rájöttök nem minősítettem senkit!De a lejobb az lenne, hogy nevezze át valaki ezt a fórumot "dual sim vaterának" és minden Ok. De ahogy én sem írok ide olyan dolgot ami két ember üzletére vonatkozik. Úgy nektek is a megfelelő fórumon, hirdető falon, kellene ezt tenni. Hiszen szinte csak erről szól az egész
A szakmai hozzászólás max 10%). Az eredeti hozzászólásra visszatérve pont azért linkeltem be azt az eladót az ali-ról mert láttam azt, hogy új a kolléga. A 98%-os pozitív visszajelzés azt hiszem elég jó. Azonkívül nem ajánlottam semmit csak megkerestem egy másik oldalon mivel azt írta, hogy máshol nem találta. Erre mindjárt haraptak azok akik egy másik kínai oldalt kedvelnek, mert az "jött be nekik".
De részemről a téma lezárva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- Honda topik
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest