Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balu027
csendes tag
Sziasztok!
Kezd körvonalazódni a költségvetésem és a felhozatal telefon ügyben, és most azon filózok, hogy 45e környékén Jiayu G3T-t vegyek, Cubot GT99-et vagy netán keressek tovább? A Jiayunak kellemes akksi ideje van, korrekt sebességgel, viszont a kameráját szidják. Néztem tesztképeket, szerintem nem rosszabb az átlagnál, legalábbis én még normális fotót nem láttam telefontól (hiper-szuper Lumiákkal is láttam full életlen, zajos képet, persze kinagyítva). A Cubot gyengébb, meg kevesebbet hallottam róla, ezért az előbbi felé hajlok. Nektek mi a véleményetek? Az akksiidő lenne fontos, a rendszer gyorsasága, meg azért az sem árt ha nem döglik meg fél év alatt (ez persze zsákbamacska, a nagy nevek ugyanúgy nem bírják sokáig, hiába, fogyasztói társadalom).
Holnap még szétnézek valami boltban, kipróbálok pár nagyobb telefont (5"), de szerintem azok kényelmetlenül nagyok, így azokban nem gondolkodom. Feltéve ha holnap meg nem tetszenek esetleg(Bár ha 270 dolcsiért már kapható a G5, lehet hogy megéri még kicsit gyűjteni
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Asztalos klub
- Autós topik
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4469
- Új Poco F6 512/12GB Black 2év garancia!
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga2nd - i5-7G I 8GB I 256-1024SSD I 14" WQHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest