Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
ekrisztian #136696 üzenetére
Nekem a Nokia 6230 volt a legjobb.
Mert lehet hogy a Honor 8 mindenben sokkal okosabb , de egy kis kamerázás után forró az egész. És attól nem kaptam szívrohamot minden egyes földre esésnél. -
Zeki
nagyúr
Egy kis nosztalgia árlista a minideal 2013.06.14-ei hírlevelévől:
Lenovo K900 2G/16G
Original Lenovo K900 Android 4.2 Intel Dual Core 2.0GHz With 5.5 Inch Full HD 13.0MP
our price is 535$XiaoMi 2S 2G/32G (mulit-language)
Xiaomi MI 2S(32GB) - Quad Core 1.7GHz 2G Ram 4.3"inch IPS Screen 13MP Camera
our price is 455.99$Amoi N821 White (mulit-language)
Russian Amoi N821 Smart Phone 4.5" IPS MTK6577 WCDMA 3G Dual core 1GHz With 8.0MP Camera-White
our price is 152$Pre-order NEO N003(OTG and HDMI)
NEO N003 Smart Phone MTK6589 Quad Core 1.2Ghz 1GB Ram 5.0inch IPS HD OGS Screen 13MP Camera
our price is 206.99$Lenovo A830
Lenovo A830 MTK6589 Quad Core Android 4.2 1.2GHz 5.0 inch QHD 3G WCDMA 8.0MP
our price is 194$Lenovo A820
Russian Lenovo A820 Smart Phone Quad Core MTK6589 Android 4.1 With 4.5 Inch IPS Screen
our price is 158.99$Amoi N828
Amoi N828 MTK6589 Quad Core Android 4.2 1.2GHz Dual Sim 4.5 Inch IPS Screen Smart Phone
our price is 175$(10$ discount 33ed)THL W8+ 1080P
ThL W8+ 5.0 Inch 1080P FHD Screen Smart Phone Android 4.2 MTK6589 Quad Core 16G
our price is 235.85$(SG POST)THL W7S 1G/4G
ThL W7S MTK6589 Quad Core Smart Phone Android 4.2 With 5.7 Inch HD IPS Screen White
our price is 199.99$(SG POST)THL W8 1G/16G
ThL W8 Android 4.1 Smart Phone MTK6589 Quad Core Ram 1G With 5.0 Inch HD IPS Screen
our price is 205$(8$ discount 333aeds)THL W8 1G/4G
ThL W8 Android 4.1 Smart Phone MTK6589 Quad Core Ram 1G With 5.0 Inch HD IPS Screen
our price is 192$(6$ discount 2233ed) -
Cyborg
őstag
válasz
Killerlaca #136685 üzenetére
Mennyiért találtál Mi A1-et?
A jobb kamera, meg a kicsivel jobb ár miatt felkeltette az érdeklődésemet a RN5-el szemben.
Én úgy látom, itthon majdnem olcsóbb lenne, mint kintről rendelni. -
Zeki
nagyúr
-
ekrisztian
őstag
válasz
Killerlaca #136688 üzenetére
Ilyen a mobilpiac sajnos.
-
atee_13
őstag
válasz
Ha az ár és a droid nem számít akkor a Redmi 5 plus szerintem.
Az A1 most kb kifutó így a 150-160 dolcsis ár nagyon kedvező, mellette szól még a One ha valakinek az opció. A MIUI megosztott van aki szereti van aki utálja.
Nagyon mellélőni szerintem egyikkel sem lehet.
-
arfer
senior tag
válasz
Ha a MIUI-t szereted, és kamera kevésbé fontos, akkor Redmi5 Plus. Ellenkező esetben A1.
-
svgyula
addikt
Szia! Mielőtt eltűnt hosszabb időre neki is lett egy HONOR 6
Sajna én is abba a helyzetbe vagyok, hogy lassan 4 éves 1db aksi cserélve semmi baja viszont az "occó" telők még mindig messze járnak ettől a telótól. Vagy böszme nagy vagy ormótlan a formája, stb... De azt hiszem a következő is honor lesz, majd ha ez elhalálozik akkor keresek aktuálisat. -
ablack
senior tag
válasz
trialboj #136676 üzenetére
Arra keress rá YouTube-on hogy Xiaomi Mi4i vagy Mi4C teardown. pl. [link]
Itt csak szétszedik, de látszik legalább hogyan kell.Amit linkeltél ott hőlégfúvózzák, majd leszedik a kijelzőt a keretről. Erre nyilván nincs szükség, mert amit rendeltél már rá van ragasztva a jó. Csak le kell szedni a hátlapot, kiszedni a csavarokat a panelekből, kiszedni a SIM tálcát, majd a penelokat, szalagkábeleket, akkut, hangerő gombot, hangszórót, elülső kamerát és úgy átrakni az új keretbe, ahogy a régiben volt. Azért egy hozzá való csavarhúzó, és a videóban látható műanyag vagy fám "kanál", nem árt. A csavarokat úgy vedd ki hogy ugyan oda rakd vissza a megfelelőt, ne keveredjenek össze.
-
trialboj
őstag
Üdv, van egy Xiaomi Mi4C telefontom, leejtettem meghalt a kijelzője, rendeltem másikat, pontosabban teljes vázat kijelzővel, amibe állítólag egyszerű átpakolni a dolgokat.
Sajnos a telefon topikja meghalt, nem válaszolnak, én meg nem nagyon értek hozzá. A boltok sem, és még drágán is cserénék, szóval egyedül szeretném javítani.Ezt a videót találtam, de itt kijelző csere is van, szóval nem tudom hogy jó-e nekem, aki ért hozzá tudna segíteni videó v részletese képes leírás is megteszi.
Köszönöm előre is
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
fateless #136663 üzenetére
Szépen összefoglaltad a dolgot. Azért ebben a topikban a régiek kitartanak. Sok helyen tényle eltűntek.
Sőt volt, ahol "régi brigád mentő" topikot hoztam létre.
- Ám, tényleg nem rendeljük halom számra a kínait kíváncsiságból.
- A xiaomi mindenkit lenyomott, nem kell dzsunkát venni.
- Tényleg meg öregedtünk...
- Telefonokat sem kell már távgyógyítani... (milyen jó volt..)
- Illetve nincs napi 20-30 milyen telefont vegyek? kérdés.. -
atee_13
őstag
válasz
Killerlaca #136672 üzenetére
GB-n napokban láttam A1 et 150-160 dollárra kuponozva, annyiért szerintem megéri van vámmentes szállítás is.
-
Mercutio_
félisten
Jaja, de sajnos sikerült bereccsentenem a Redmi Note 4 kijelzőjét, most meg gondban vagyok mit vegyek hasonló árban ami nem nagyobb (149mm) és hasonló tudású/üzemidejű és a kamerája is legalább tud annyit.
szerk.: Tovább nehezíti a dolgot, hogy elsősorban eustock-tól kellene beszerezni, de ez csak opció, nem kötelező.
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy a lányom születés napjára szeretnék neki egy Xiaomi telót venni.
Melyiket éri meg mostanában megvenni?
A jó előlapi kamera nem lenne hátrány.
A keret max 60 000Ft lenne.Azt hiszem Redmi 5 plus ról hallottam jókat.
Köszönöm
-
asdf_
veterán
En meg negyedik eve hasznalom a ZTE V5-ot. Es valos okom meg mindig nincs a cserere (B20 nem hianyzik, 4.x-es android meg nem korlatoz semmiben -nyilvan egy kupac tatongo biztonsagi res van melle-, a power gomb kezdi megadni magat egyedul, azt fixelni kene).
(Mondjuk en valoszinu nem vagyok mervado, mert mindig 4+ evig hasznaltam egy telefont, ezt a felevente telefont cserelek dolgot sosem ertettem, egyszer kell egy jot venni, aztan azzal elvan az ember sokaig.) -
válasz
b0bcat #136660 üzenetére
Több dolog is történt
- Felnőttek az emberek, már nem gyerekjátékoznak
- Új megmondóemberek érkeztek egy időben, így a nagyöregek eltűntek inkább
- Nálam jött két gyerek, inkább velük töltök időt, mint az itteni "gyerekekkel"
- Már nem akkora üzlet kintről rendelni, itthon is megkapod a jó kínait
- Több lett egy időben a kínai teszt a MA-n
- Lecsökkent a kínai telefonokat gyártó ismeretlen cégek száma (hol van már a Big Cola és társai)Ezen kívül is sok más tényező miatt történt váltás.
Számomra a harmadik és második pont a leghangsúlyosabb. Elöbbi egyértelmű, utóbbi pár éve távol tart engem a milyen laptopot, okostelefont, tabletet, egyebet vegyek topikoktól is, hogy leírjam a tapasztalataimat, elvégre bizonyosan nem érthetek hozzá, ha csak ilyen vállalkozásom volt, de nem tudom fejből az antutu adatokat
De ha átfutod a hsz-okat, azt látid leginkább, hogy a régi nagy telefoncserélgetős eltűntek, pedig ez pörgette a topicot (mára már nálam is csak 6 készülék van a régen megszokott 20 helyett, azok is régiek). De azzal, hogy már nem jön át olyan könnyen a telefon a határon, valamint hogy már nem működik az, hogy megveszed, egy hónapig teszteled, használod, majd eladod árában, logikusan a keresletet is csökkenti, illetve a hozzászólások is ritkulnak. -
mobilizmo
addikt
Sziasztok!
Lányom szeptemberben 1 évre Kínába költözik (Pekingbe). Ki szeretném deríteni, tudja-e majd használni mostani telefonját. Mi erre a legkézenfekvőbb módszer? Lenovo z90 VibeShot international van neki.
-
b0bcat
addikt
Kollégák, miért halt be ennyire ez a topik?
Egykor az egyik legpörgősebb MA topik volt, most meg gyakorlatilag áll. Mi történt? Mindenki márkás kínaira váltott? Vagy unalmas lett a B20-"vita"?
-
blueye
veterán
Neztetek az új Umidigi Z2-t? Most egy S2-t nyuzok, minden hibája ellenére rajottem hogy szetetem. Ezért is gondolom hogy a Z2 260 USDert jó ár/érték. Ennyiért van jobb ötletetek?
-
rjg
őstag
válasz
Taktoj #136656 üzenetére
Én a magam részéről a Meizu-ra szavaznék. A kamerája hasonló árkategória mellett általában jobb, mint a Xiaomi-ké, illetve a két konkrét típusnál hardverben is jobb a Meizu. Támogatás szempontjából már más a kép, a Xiaomi általában többször frissül, a Meizu kevesebbszer de akkor "jobb minőségű" a kiadott rendszer. Ez természetesen szubjektív vélemény és személyes tapasztalat, nem általános érvényű igazság.
-
Taktoj
aktív tag
Hello.
Két teló közül kellene választanom ..megbízásból...
Xiaomi redmi 5a 2/16 vs meizu m6 3/32 a két jelölt.
Xiaomi nél jo a support a masiknál gőzöm nincs.
A xiaomi vagy meizu lő jobb képeket?
Üzemidőre kb milyenek lehetnek?
Xiaomi t ismerem a meizu ról csak annyit tudok hogy nem egy homtom minőség.Ha valaki tudna segíteni...
-
Taktoj
aktív tag
válasz
Viktor0610 #136654 üzenetére
Köszi hogy utánanéztél, megnézem a nevesebbeket.
-
válasz
Taktoj #136653 üzenetére
Ha ez a szempont, akkor valóban nehéz dolgod lesz.
A GSMArena oldalán mindössze 4 készülék van, ami jobb akkus készenléttel bír a Note 4-nél.
Lenovo P2, Gionee Marathon M5, Xiaomi Mi Max 2, Asus Zenfone Max ZC550KLJobban utánanézve a nem teszteltek között is lehetnek versenyzők, de nem könnyű a dolog.
-
Taktoj
aktív tag
válasz
Viktor0610 #136652 üzenetére
Kár 🙄. Mondjuk biztos nehezen találok használtan olyan telót ami übereli a note 4 üzemidejét...
-
Taktoj
aktív tag
Helló. Xiaomi note 4 , t cserélnék honor 7 re. üzemidőben kb mennyi visszaesés lenne. Van esetleg vkinek tapasztalata? Nagyon tetszik a honor formavilága, s fenykepezöje is jobb valamelyest
-
Pzoli2
tag
válasz
Depression #136648 üzenetére
Nekem is jól jött .
Kipróbáltam és tetszik .
Szerintem is csatlakozik ehhez a topichoz. -
Somatom
veterán
válasz
Janoo_07 #136643 üzenetére
A Z valóban más kategória, de ő Z Play -t írt. Nemrég 70 -ért akciózta az Euronics.
-
Janoo_07
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #136637 üzenetére
Moto z már kicsit más árkategória
Az S2-t megnéztem, elég jó árban van, a kérdés van-e annyira stabil mint egy Samsung. Na majd valahol nyomkodom kicsitKöszi a segítséget
-
DJGABI
addikt
válasz
atomchicken #136633 üzenetére
alkalmazások topic [link]
-
sbwolf
aktív tag
válasz
Régebben a pixelphone volt az alap tárcsázó, dualsim telefonokhoz, de már régen nem fejlesztik és a pro verzió már nem is elérhető. Most talán a True Phone Dialer ajánlott.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610 #136639 üzenetére
Az az!
Vakon gépelés ilyen, néha felcserélődnek a billentyűk.
Szóval Xiaomi Redmi S2
Szerk: és már megint, de most észrevettem...
Így viszont már van itthon is: [link] -
-
trebrona
nagyúr
válasz
Janoo_07 #136636 üzenetére
Ha külföldi rendelés játszik, Xiaomi Redmi 2S.
-
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok! Van más okostelefon ami tudja a dual simet plusz micro SD kezelését egyszerre a Samsung J5 2017 en kívül? A Samsung árkategóriájában?
Keresgéltem de alapból nagyon ritka ez a felállás, nem hogy ezen az áron ujjlenyomat érzékelővel.
-
punky10
addikt
válasz
Amit Te keresel,az nem launcher,hanem egy olyan tárcsázó és telefonkönyv alkalmazás,ami kezeli a dual-simet.Ebben nem tudok segíteni,általában 1 simmel használom,de ha kettő van benne,a második akkor is csak netre kell.
A felső értesítési sáv témával módosítható.Töltsd le a BlackRus nevű témát,és a témaszerkesztőben az állapotsornál jelõld ki.
Ehez lehet,hogy a beállításoknál régiót kell választanod. -
keszo
őstag
Hali!
Az autóm kihangosítója egy Nokia ck-1w, a több xiaomi telefon nem csatlakozik hozzá.
Látja a telo a kihangosítót, fel ismeri,de amikor rányomok hogy csatlakozzon nem csinál semmit.
Mit tehetnék, hogy működjön.Természetesen más márkájú telefonok minden gond nélkül csatlakoznak, sőt okosórák is.
-
atomchicken
tag
Sziasztok!
Redmi 5A-hoz lenne szükségem olyan launcherre vagy igazából nem is tudom mire, amivel kicsit jobban testre tudom szabni a dual simes beállításokat a telefonon. Értem ez alatt, hogy pl színeket rendelni az egyes SIM kártyákhoz. Létezik olyan alkalmazás, launcher, másik ROM, bármi amivel ez megoldható?
Továbbá van arra lehetőség, bármilyen módon, hogy a felső értesítése sáv egy kicsit vastagabb legyen, akkor amikor nincs lehúzva?
-
-
junkpod
veterán
Sziasztok, xiaomi redmi 5A 2 16 téli jó áron találtam eustockon, idős édesanyámnak lenne, telefon, Messenger, FB, unoka fotózás céljára gyenge térerős helyen.
Vehetek nyugodtan, vagy van valamilyen buktatója? -
Zeki
nagyúr
-
Sas madár
őstag
válasz
#32577792 #136622 üzenetére
Vásárolni szeretnék .
Külföldi rendelés,és az éppen aktuális best buy -ok érdekelnének miben lehet gondolkodni.
Itt lényegesen jobban tájékozott már a technikai adatok alapján is hozzáértők szoktak értekezni,mi az ami megéri az árát,jó lehet.
Sőt megjelenéskor voltak akik csak tesztelés miatt elsők között rendeltek és megosztották a teszt eredményeket.
Így nagyban szűkítették a keresztmetszetet jóval kevesebb készülékből már csak a saját ízlés vagy valamilyen elvárás gyorsan eldöntötte mit rendelünk. -
Sas madár
őstag
Sziasztok!
Pár oldalt vissza olvasva megnyitottam az össze foglalót és látom moderálva lett : " Ajánlott készülékek" szekció ki is van húzva.
De nem látok másik fórum hivatkozást.
Merre tudok jelenleg futó készülékekről beszerzési infót gyűjteni, olvasni? -
SzalaiG
addikt
Hali!
Redmi Note 5-öt használ itt valaki? Tapasztalatok?
Hivatalos magyar megjelenése mikor várható? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest