Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
Leagoo-soknak jelezném, aki még nem vetteészre, hogy legutolsó sw update, ami majdnem az összes telójukat érinti, 2016.02-es, abba véletlen vagy kész akarva bekerült egy trójai.
Amit csinál, bekapcsolja az "ismeretlen források telepítését", ha még nem lett volna és feltelepíti az alábbi programokat majd random bedobál reklámokat... napi 2-3-at, törölni lehet, reboot-ig vagy gagyi oldal nézegetésig nem települ újra. Maga a trójai is, gagyi oldal nézegetése közben jön be, a szokásos likeold vagy oszd meg oldalak.Illetve egy browser ikont tesz ki az "asztalra", ahol felajánl vírusirtó telepítést.
Amit nem csinál: kifelé nem kommunikál, tehát jelszó, képek ilyesmik biztonságban, a reklámok sem a "érdeklődés" alapúak,
Akinek van root az a beautymakeup törlése után nyugodt lehet, mert az a férges... virusírtó root nélkül felesleges, mert rendszerszintű apk.
UI: egyébként érdekes hogy egészen a pár nappal ezelöttig nem élt a kiskapu, illetve mivel nekem nincs fent a beautymakeup így én észre se vettem csak fórumkból olvastam...
Amúgy elég dúrva "hiba", no de volt már ilyen sokkal nevesebb gyártókkal is... ha gyorsan kijavítják akkor talán nem hagy bennem nyomot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Filmvilág
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- VGA kibeszélő offtopik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest