- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz
habmalac #119098 üzenetére
Ez már itt eléggé off, erre van a külföldi rendelős topik. Ott javaslom az összefoglalót első körben.
-
habmalac
tag
válasz
tibcsi0407 #119096 üzenetére
Köszi a segítséget, keveset mozgok vidéken de ki tudja mikor lesz rá szükség.
-
Rick4
félisten
válasz
biccent #110771 üzenetére
Romcserével battstat-ot is törölsz, nem? A teljes lemerítés felesleges, a li ion akksit amúgy sem tudod lemeríteni, és amúgyis mindegy neki, mikor töltöd, viszont romcsere és battery stats wipe után kell neki 8-10 töltés- merítés, míg beáll. Ha nem, akkor ott valamivel baj van.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
habmalac #119094 üzenetére
Ez egy olyan LTE frekvencia, ami itthon a kisebb városokban és falvakban használatos. Tehát, ha vidéken laksz és olyat veszel, ami nem tudja a B20 LTE-t, akkor jó eséllyel max 3G-re számíthatsz.
50 körül EU raktáras rendelést kell nézni, vagy vámmentes EU Express shippingest (SPEmall). -
habmalac
tag
válasz
tibcsi0407 #119090 üzenetére
Kevésbé értek a B20-hoz, ha jól tudom valami adatkapcsolathoz van köze, valami 800 de leginkább fogalmam sincs. Ha tudnám pontosan mi az, el tudnám dönteni, hogy fontos e nekem. Ha 50 körül nézelődök és marad a kinti rendelés akkor az 50-re jön az áfa. Vagy van más ötlet?
De utána olvasok.
http://logout.hu/bejegyzes/bodrik11/nagy_lte_frekvancia_vadaszat.html -
beg
veterán
-
svgyula
addikt
válasz
slezakimi #119088 üzenetére
Szia! Azért annak igen rendesen utána kellene nézni, hogy hány verziót sikerült belőle kiadni? Mert nincs kizárva, hogy a legyártott sorozatokban eltérő hardver volt. Olyanra gondolok mint LCD, kamera, egyéb érzékelő szenzor (ha?) volt benne. Két évvel ezelőtt igen gyakori volt az, hogy a nagy keresletre való tekintettel sokáig gyártották csak ugye az első szériás alapanyag elfogyott és akkor az éppen elérhető occó ment bele. Ilyenkor szokott az android szám is "ugrani"
-
habmalac
tag
válasz
tibcsi0407 #119084 üzenetére
Ehelyett ennyi pénzért lehet mostanában jobba vásárolni?
-
berek21
őstag
válasz
WOT-H-A-C #119086 üzenetére
Nekem olyan van. Husszú évekkel ezelőtt kaptam, mikor még nem volt, és nem is érdekelt a mobilelőfizetés. Később lett egy Ericsson T20, és teljesen megfeledkeztem a 7110 - ről. 2 évvel ezelőtt került elő, egy lomtalanítás alkalmával. Azóta itt ott használom is, az idősebb korosztály nagy örömére. Múlt héten akartak adni érte egy szifont, de talán még egy raklapnyiért sem.
-
törölt tag
Meg egy hangyányit nehéz....ami 20 deka felett van már....mégsem ajánlott Crytek-nek
-
beg
veterán
válasz
tibcsi0407 #119079 üzenetére
Egész jó. Csak azt a bazári króm díszcsíkot kellene elfelejteni 2016-ban. 4 éve a p780-on is volt, már ott is ciki volt elővennem
-
válasz
tibcsi0407 #119077 üzenetére
Ne is emlegesd
-
habmalac
tag
Szerintetek érdemes lehet beszerezni egy ilyet? Teszt még nincs róla sehol.
http://www.tinydeal.com/thl-t7-mtk6753-octa-core-64-bit-55-hd-android-51-4g-lte-phone-p-158419.html
-
krics
tag
sziasztok, sajnos a napokban lezuztam az elephone p7000-esem kepernyojet (az uj kepernyo mar uton van), es ezert jobb hijan visszatertem egy regebbi dual sim telora, egy THL W8S-re. Az a gondom van vele, hogy a google appjai kozul a gmail, a youtube, maps nem szinkronizal, illetve force close-ol.... Csak jellybean romokat talaltam a telefonhoz es akarmelyiket is flashelem fel, mindig ez van. Nem tom, azert lenne ez mert a Google ezen appok fejlesztese kozben mar nem veszi figyelembe a kitkat elotti android verziokat?
-
msam
tag
Két koppintással fel lehet éleszteni a telefont?
-
csubuka
addikt
válasz
janakbacsi #119064 üzenetére
Értem, csak azért kérdeztem, mivel van ugyanilyen teló a családban és igyekeztem volna elkerülni a bajos lépést
-
ReFleXx
addikt
válasz
janakbacsi #119050 üzenetére
Print screen-ről hallottal mar?
-
csubuka
addikt
válasz
janakbacsi #119062 üzenetére
De amúgy a telefon hibáját mi okozta a legelején?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
peestike #119057 üzenetére
A Flashtools-os verziónál a hiba üzenet arra utal, hogy nem jó a scatter, vagy a flashtools.
A Fastbootos próbálkozásnál meg a kapcsolat döglött. Én még nem találkoztam ilyen hibával. Driver telepítés után nekem mindíg jó volt az adb kapcsolat. Szóval érdekes a dolog.
(#119058) janakbacsi: Nem tudom a MT6580 mennyire kényes a flashtools verziókra, én megpróbálnám egy régebbivel.
Ahogy itt már említették többen, az is beszokott válni, usb kábelt cserélsz, vagy alalplapi port esetleg másik pc. -
RVR400
veterán
válasz
janakbacsi #119058 üzenetére
Itt nézelődj. Van utalás a 4008-as hibára, talán másik scatter kellett hozzá. Az első oldalt is megnézheted, egész jól össze szoktak szedni dolgokat az elején.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
janakbacsi #119055 üzenetére
Nincs adb kapcsolat vagy tényleg döglött a teló. Ha fenn vannak a diverek és fastboot módban van a telefon, akkor mennie kéne. Legalábbis az eszközök kilistázásnak szerintem biztosan. Aztán még ott van az a lehetőség amit cappa72 írt, hogy nem is fog menni. Bár egyenlőre odáig sem jutunk, hogy magát az eszközt lássa a pc.
Azthiszem ezek tükrében inkább a flashtools-os vonalon próbálkoznék tovább. De várd meg RVR400-t is mert az én tudásom elég kopottas MTK vonalon, mert jó ideje, csak qualcom-os készülékeket prütykölök.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Valami ilyesmit kellett volna kapnod eredménynek elvileg.Nyilván az "E8AZCY.." helyett az eszközöd neve lenne. Ez amit kaptál, bevallom nem tudom mi!
(#119051) cappa72 : Basszus, elírtam a parancsot és észre sem vettem!
-
válasz
lehet, hogy elírtad a parancsot, mert ekkor szokta listázni a lehetőségeket.
adb devices
@(#119042) janakbacsi
Ha mtk-s az eszköz, akkor fastboot mode-ban nem biztos, hogy működik a recovery flash.
A boot még műxik, de recovery-t még nem sikerült cserélnem fastboot alatt. Ettől még lehet olyan telefon, ahol megy és mtk-s. -
RVR400
veterán
válasz
janakbacsi #119042 üzenetére
Szerintem kuka lesz a teló. Mi volt az előzmény, amitől nem működik?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
janakbacsi #119046 üzenetére
De mi a kimenet?
Arra lenne szükségem. Hogy mit ír a parancs után.
-
svgyula
addikt
válasz
janakbacsi #119045 üzenetére
Szia! Akkor ha beolvastattál mindent (*.bin, Scatterfile.txt)aksi ki a "start all" elindít! Nyomni valamelyik hangerő és vagy bekapcsoló gombot, rádug aksi be. Azt hogy milyen "gomb" variáció lehet, ami sokszor típusfüggő, sajna nem tudom megmondani. El kell indulni ez után.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
janakbacsi #119042 üzenetére
Írd be légyszives a következő parancsot.
adb drvices
-
svgyula
addikt
válasz
janakbacsi #119031 üzenetére
-
RVR400
veterán
válasz
janakbacsi #119037 üzenetére
fastboot flash recovery recovery.img
Driverek és fastboot.exe legyen, meg persze recovery.img.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
janakbacsi #119035 üzenetére
Akkor itt van a kutya elásva. Próbáld a másikat, de legyen mentés a működő rendszerről.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
janakbacsi #119031 üzenetére
Én azért csak megpróbálnám valami régebbi flashtoolsal, ehelyett. Ha jól értem ez egy ráncfelvart flashtools pár új funkcióval, kicsit kicicomázva. Ezt én még nem próbáltam.
Illetve, ha jól gondolom egy másik reco-t akarsz rávarázsolni, ugye?(abból gondolom, hogy csak blokk van bejelölve a képeden flash-elésre.)
Szerk: Elég rosz a kép, de mintha a reco img lenne az.
Na táltam egy ilyet. Sajnos nem tudom most letölteni, hogy belenézzek, de itt is flashtools t javasolnak. (én gondolkodtam még a MUT-on esetleg) Lehet, hogy ugyanaz amit te is csinálsz.
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
janakbacsi #119028 üzenetére
másik usb portot,illetve kábelt is érdemes kipróbálni,illetve driver telepítés utáni win rebootot.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
janakbacsi #119028 üzenetére
Próbáld másik flashtoolsal vagy másik scatter-el.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Ha a legolcsóbb EU-n belüli elfogadható kamerás készüléket keresem, nem alja általános minőségben, akkor a TCL i708 24k-ért EU raktárból játszhat *ha van olcsóbban szóljatok
? Egyedül a 2100-as akksi miatt fázom...
RVR400: Esetleg pár gondolatot tudnál írni a telóról?
-
nzozz
aktív tag
Köszönöm az exceles válaszokat! A probléma nem abból adódott, hogy nem tudom szerkeszteni a cvs -t, hanem hogy nem tudom mit hogy vesz figyelembe a google importálásnál. Kivettem a fölös oszlopokat, átírtam angolra a fejlécet, a neveket beolvasta rendesen a de a tel.számokat nem. Na de lassan már csak megoldom valamilyen úton. Vagy így vagy a myphoneexplorerrel.
-
SaGa59
őstag
-
-
PanUser
tag
válasz
silver-pda #119018 üzenetére
Mobilaréna címlapján.
link -
ZolkoW
őstag
válasz
Outlander #119013 üzenetére
Néztem előtte, ráadásul a Zsírbeszt EU raktárából kértem pár dollárért biztosítást,így kábé egálban volt. Nekem valamiért az az érzésem, az ebayes eladók jobban komolyan veszik a garis kérdéseket (és értékeléseket). Én is úgy tudom, hogy a legtöbb boltnál ez a rendszer, a Xiaomishopnál mintha úgy láttam volna,hogy EU szervizt is írnak (most nem ellenőriztem). Én csak azt mondom,hogy most tuti nem úgy döntenék, mint akkor: vennék egy itteni aprós eladótól újan,garival, mert tudom,hogy többet ér nála a gari,mint a fenti helyen. Meg megvárnék több tapasztalatot, mostanra azért már szállingóznak a negatív infók is,nem csak a rózsaszín köd.
Ja, a Parishoz infó: az X-es változatnak butított mindkét kamerája, azt hiszem,ennyi a különbség, egyébként a nem x-esnek ugyanaz a fő szenzora a kimovil szerint,mint a Huawei p8lite-nak,bármit is jelentsen ez
(Szerintem a legaljánál jobb,de nem lennék elégedett vele)
A gold tudtommal a simának az aranyszínű keretes változata.Akos727: sebességre nem nagyon van panasz, újraindulás volt már,de talán kettő rémlik.mondjuk nem én nyúzom. A kijelző kifejezetten faja lenne a világos folt nélkül
Hangminőség és az a hülye sípolás: vazze, ZolkoW,komolyan gondoltad,hogy 40ért tökéletes telefont kapsz?!győzött a kalandvágy,hiába.
-
akos727
senior tag
válasz
ZolkoW #119011 üzenetére
Köszi mindenkinek a választ, specre tetszik a Paris (a mai tesztben a "gold" valami mást tipusra utal vagy szimplán a szinére?) 40e alatt csak az van 6753-mal. Most elgondolkodtam doogee x5pron is mert a célre megfelelne, csak a kamerájától féltem, de anyukám a cubot gt99-re is azt mondja, hogy jó a kamerája, elgondolkodtam rajta.
-
ZolkoW
őstag
válasz
zizol #118971 üzenetére
Korábban kérdés volt, és választ is kapott ugyan, de én is arra reagálok egyben: Ule Parist rendeltem ugyaninnen, és fontos lehet, hogy az EU raktár ennél a boltnál (és ez a gyakoribb) nem jelent EU szervizt, sem visszaküldési lehetőséget. A számla gyakorlatilag nincs, így én nem vállaltam a Kínába visszaküldést (vagy olcsó,vagy biztonságos), ebben a formában pont nem ér semmit nekem a garanciájuk. A Paris eddigi statisztikái alapján kb.50%-os az elégedettség, én néznék olyan típust,ahol magasabb ez az érték. A ma megjelent lehúzós teszttől függetlenül is.
Szerk: akkor már lehet,hogy pár ezressel drágábban ebay is jobb, ott úgy tudom,az eladónak kell visszaküldened.
-
RVR400
veterán
válasz
Milestone2 #118995 üzenetére
Az "Ezmiez?" kérdést még én is értettem volna:
(#118986) ÁrPi2: Azért majd' 50e Ft-ot nem biztos, hogy parkoltatnék egy kínainál 1 hónapig. A Spemall RN3 Pro elővételi akciója után meg pláne nem erőltetném.
-
salaud
aktív tag
válasz
nzozz #119007 üzenetére
Próbáld ki a MyPhoneExploler-t. Hagyományos és okostelefonokat is kezel, tud névjegyeket importálni és google fiókba exportálni.
-
nzozz
aktív tag
válasz
zizol #119006 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Teljesen jó lenne a Google -s importálás, de valamit alakítani kéne a rendszeren, mert beimportál mindent, de az adatmezőket üresen hagyja és megjegyzésnek/leírásnak adja meg a nevet és a telefonszámot. Tehát így használhatatlanan. Gondolom ha a cvs -t átalakítanám jó lenne, csak nem tudom ezt hogy lehet hatékonyan megcsinálni. Mert csak az A oszlopban vannak megadva adatok, de ott kb. 30 paraméter pontosvesszővel elválasztva, idézőjelek közt. -
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Van egy régi borzalmas telefon, amiről átállnék egy új androidosra (Doogee X5 Pro). Van kb. 500 név a telefonkönyvbe amit át kéne másolni az új telefonra, lehetőleg nem egyesével. Viszont a régi az cvs kiterjesztésű fájlba exportál, amivel a Doogee nem tud mit kezdeni, mert annak meg vCard kéne. Megpróbáltam (volna) átkonvertálni, de eddig még nem találtam olyan programot, ami rendesen működött volna. A legtöbb nem csinál semmit, 1 volt aminek lett valami eredménye, de az meg csak a tel.számokat tudta kihámozni, nevek nélkül.
Van erre valami normális megoldás?Köszönöm
-
msam
tag
válasz
Milestone2 #119002 üzenetére
Köszönöm, igen arra gondoltam.
-
msam
tag
válasz
Milestone2 #119000 üzenetére
Köszönöm a segítséget, marad aXiaomi Redmi Note 2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged