Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Azt írta:
"Van ebben videó, zene(kép nélkül) gps, játék, net, normál telefonálgatás"
Namármost GPS és kemény 3d-s játék mellett teljesen jó ez az idő. 4k mah-t én is le tudom térdeltetni 3,5 óra alatt.

-
b0bcat
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Úgy értettem, hogy az extrém (irreálisan) alacsony SOT-on nem fog érdemben változtatni.

-
-
b0bcat
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Én ebben nem bíznék.

-
ablack
senior tag
Üdv,
Dual Stand-By telefonnál ha az egyik kártyán mobilnetezek a másikon közben tudnak hívni?
-
Tappancs2001
senior tag
válasz
pietrrr
üzenetére
Szia! Köszi szépen a javaslatot. Közben én is szétnéztem a kínai webshopokban, és találtam egy Cubot x17 telefont, ami egész jól bejön nekem. a tinydeal eu raktárból érdemes megrendelnem (a fórumon páran panaszkodtak rá), vagy inkább rendeljem meg pár ezressel drágábban az eu.bangood.com oldalról
-
kmarci25
veterán
MTK Engineering Mode-ban pontosan mit és mire kell állítanom, hogy a beszédhangszórón hangosítsak?
-
habmalac
tag
Jó reggelt!
THL T7:
Képernyő idő: jelen pillanatban 4 óra 6 perc, az akku most 16%-on áll. Szerintem ez teljesen átlagos, bár a 4800 mAh akkutól egy kicsit többre számítottam. (Összehasonlítás képpen: a Z1C akkuideje pont ilyen volt amikor megvettem) Vagy nem tud annyit, vagy egyszerűen ennyit kajál. Van ebben videó, zene(kép nélkül) gps, játék, net, normál telefonálgatás, tehát minden amit lehet csinálni egy ilyen teniszütővel. Nehezemre esik megszokni a kézben tartását de ez minden 5,5 telefonra igaz lehet. Minden másban tökéletesen működik, akadás, fagyás eddig semmi. Telefonálás közben a hangot kicsit kevésnek tartom még max hangerőn is, megszokható de pont elég kevés ahhoz, hogy feltűnjön.
Ha van valakinek kérdése, szívesen válaszolok. -
pietrrr
aktív tag
válasz
Tappancs2001
üzenetére
Ha a külön micro SD foglalatot el tudod engedni, akkor Doogee F5.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
BrandonXXV
üzenetére
Nem tudunk jósolni mi sem

Biztos kihuzna.
Esetleg Asus Zenfone Max , de az meg drágább es gyengebb
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz
BrandonXXV
üzenetére
Tartok tőle igen, 2 év nem kevés idő.
Redmi 3 kihúzná addig?! Nem vagyok egy nagy gamer telón, alap játékok max passziánsz, meg ilyen egyszrű logikai játékok...Lenovo, Asus?? Valaki?
-
-
w4dk0rt3
tag
Sziasztok!
Vegre 7 honap kereses utan eljutottam oda- tobbek kozt a ti segitsegetekkel - hogy mar csak ket telefon maradt a listamon Szerintetek melyiket rendeljem meg? A jiayu s3at? Vagy a lenovo p70et? Az elobbi tul nagy (5.5 col) az utobbit itt lehetetlen beszereznem Magyarorszagrol tudnam megvetetni valakivel aki postan utanam kuldene. De ezekkel a problemakkal mar meg tudok birkozni ( remelem)
Emlekeztetoul: kivalo gps/navigacio, doksi olvasas es rovid videok nezese, nem jatszom. De hosszutavra kene. Root, frissites nem erdekel.
Koszonom!Ui: s3 nal lattam hogy van mt(k)6753 es mt(k)6752 proci? Ez csak eliras? Vagy igaz? Ha igen mi a kulonbseg?
-
Gerasz
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi telót a Tinydeal EU raktár aloldalról értem el, de itt már semmi nem utal rá, hogy valóban az Unióból küldenék. Valakinek van tapasztalata? Szokásos kínai trükk lenne? -
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
BrandonXXV
üzenetére
2evre mar Necces.
Redmi 3
-
guftabi96
addikt
válasz
Tappancs2001
üzenetére
Szerintem egy kicsit magasak az elvárásaid.
Most nincs itt a fejemben a Doogee F5 specje, de mintha az elég sok kritériumodnak megfelelne, de lehet összekeverem egy másik mobillal. Este van már, én le vagyok ilyenkor kspcsolva.
Ha hülyeséget írtam a többiek kijavítanak. -
beg
veterán
válasz
BrandonXXV
üzenetére
Annyi pénzért reális választás. Ütni vágni tökéletes. Játszósnak én sem vennék drágábbat.
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz
BrandonXXV
üzenetére
Esetleg erre valakinek valami okos nézőpont?!
Doogee X5 Pro mennyire ajánlott vétel, céges+privát telónak? Árban tetszik,de kinézetre és minőségre a Xiaomi Redmi 3 a bejövős,csak az ugye kb. 2-szer annyiba kerül, mint a doogee. Persze megbízható és normális telefont szeretnék, nem akarom 2 nap után földhöz vágni...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Crytek
üzenetére
Az elméleti sebességeket szerintem kár is leírnod..
a 3G sávszélessége sem ennyi. Előbb inkább állíts át egy telefont és nézd meg mire képes annyin....

"A harmadik generációt képviseli, és jóval nagyobb adatátviteli sebességre képes (akár 21 Mbit/s HSPA + használatával" őst 42 is van az...
Mivel ez azon a területen lényeges, ahol vagy, így a legegyszerűbb megkérsz valakit ,és kipróbáljátok... De sok értelmét nem látom ezen variálni... Ne vedd a Lenovot.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Graphics
üzenetére
Néha szeretném megnézni amiket ismerősök küldenek. 99%-a Youtube. Ezzel a nettel soha nem sikerült még egy YT-os videot se megnéznem értelmesen.
8Mbit vs 100 mbit nem mindegy. Mi2m arra jó volt, hogy megismerjem a cég egy termékét és konstatáljam milyen. De ennyi számomra már halott a Xiaomi majd ha lesz b20 újra értelmet nyer a cég nálam. -
salaud
aktív tag
válasz
Crytek
üzenetére
Vegyél egy OUKITEL K10000-et. Csak kibírja a műszakot, B20 van benne.

-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Crytek
üzenetére
Ennyit nem fog bírni, ezt garantálom, netezek rajta aktívan, és 5 óra 30 percet tud kb bármelyik rendszerrel.
Ha ennyit akarsz, akkor nézel noname-t, vagy lemondasz a B20-ról és ott van a Redmi Note 3 Pro vagy a Redmi 3.
A Lenovo nem fogja azt nyújtani, amit elvárásként támasztasz
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Crytek
üzenetére
Vacak kamera - És? Netezni lesz
trehány közösség - ? Semmiféle ilyen nem érdekel netezni lesz
bugos gyári rom - net menjen rajta más nem érdekel
Ezzel talán kihúznék egy műszakot a melóba.Ilyenből rengeteg van

2GB memória, kevés tárhely, fika aksi... Nem ajánlom, Neked ,a fórumban ismert minőségi elvárások miatt főleg nem.
-
Tappancs2001
senior tag
válasz
Tappancs2001
üzenetére
Illetve, még fontos, hogy legyen benne magyar nyelv
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A többség által nagyon jónak tartott középkategóriás kínai telefont szeretnék vásárolni 45000 Ft-ig bezárólag (szállítási költséggel együtt). Az eu.bangood.com oldalról szeretném megvásárolni.
A paraméterek: 5,5 v. 5 col kijelző
13 mp hátoldali kamera
dual sim
külön micro sd foglalat
3 gb Ram 16 Gb Belső memória
részben fém ház.
B20 800 Mhz LTE
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget
Ha nincs ilyen teló, pár ezer ft plusz még belefér -
Crytek
nagyúr
Media Marktba most nincs kupon kod? Sajnos mire rendeltem volna P70-et már nem élt.
-
-
Steven88
tag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani valamilyen kínai készüléket max 20e-ért?
Játék nem lényeg rajta, inkább a kamera meg ne legyen nagyon halk. 4,5-5", nem kell, hogy nagyon nagy legyen. Ha bírja a strapát az plusz előny lenne.
Előre is köszönöm. -
racerx
őstag
válasz
kmarci25
üzenetére
HG-i cím megoldható, de ezzel a Lumiával elültettétek a bogarat a fülembe, lehet h eccerűbb az élet ha veszek egy 640-est. 28 ért meglenne a Vodánál. Viszont semmennyire se vagyok képben a MS cuccal, majd rákérdezek a topicjában, hogy megfelelő e teló, arra amire nekem kell.
-
BrandonXXV
aktív tag
Doogee X5 Pro mennyire ajánlott vétel, céges+privát telónak? Árban tetszik,de kinézetre és minőségre a Xiaomi Redmi 3 a bejövős,csak az ugye kb. 2-szer annyiba kerül, mint a doogee. Persze megbízható és normális telefont szeretnék, nem akarom 2 nap után földhöz vágni...
-
Soká
senior tag
válasz
racerx
üzenetére
Számítógépet használ Édesapád?
Olyat vegyél amit esetleg távolról is tudsz navigálni telefonon át, ha nem együtt laktok. Mert úgyis az lesz, hogy édes fiam most mit csináljak? És ha nem tudsz látatlanban segíteni, az kudarcélmény lesz neki.
Egyébként a kezébe kell adni a telefonodat, hagy nyomkodja és ismerkedjen vele. Kiderül hamar, hogy van-e affinitása hozzá. A lényeg, hogy nem mutogatni kell neki, hanem a kezébe adni, hogy ő bénázzon vele. Csak úgy tanulja meg.
Az én Apám annyira be van oltva az ilyen kütyük ellen, hogy már 30 évvel ezelőtt is nekem kellett beállítani a kétgombos kvarcóráját, mert azt sem értette. Pedig akkor fiatalabb volt mint most én... Aztán egyszer elvesztette a 10+ éves szürkekijelzős Nokiáját és a boltban "ingyen" hozzávágtak egy Lumiát. Annyit ért hozzá, hogy felveszi, beszél, lerakja. De ha hívni kell valakit, akkor végiggörgeti az összes nevet, hogy megtalálja legalul Zsákos Frodót.
És azt hiszem, hogy van egy külön jegyzetfüzete a legalapvetőbb funkciókhoz.
De a fényképezés már bőven meghaladja a tudományát... -
racerx
őstag
Nem turista, 1-2 havonta megy ki üzletileg, már eléggé jó kapcsolatrendszere van , nem hozna átverőst. De ha annyival nem olcsóbb, akkor hagyom a fenébe, majd nézek itthon vmit. Csak az a baj hogy ezek a 40 körüliekkel, biztos megutálná az okostelefonozást. Azért gondoltam arra , h ennyiért már használható kinai csodát kaphatok.
-
KTU
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére

Biztos nem vennék így telefont, hogy a barátom majd megveszi kint.
Ráadásul olcsó 100$ körülit.
Nem spórolsz vele sokat, viszont nagy a sz@pásfaktor.
(#119835) racerx: vegyél neki valami Lumiát

67 éves édesapámnak lumiát vettem, buta telefonról váltott,
Jól el van vele.
A droidot már földhöz vágta volna, főleg ha valami olcsó, kevés ramos, optimalizálatlan akármi -
racerx
őstag
Hello, ide is beírnám, tipp kéne, még a héten

Sziasztok, Nem tudom, van e melyik kínai okostelefont vegyem topic, ezért ide írom
:
Édesapámnak keresnék valami telefon, lényeg hogy kint van egy barátom Hong-Kong-ban, és ezért onnan hozatnák be valami kínai csodát. Nézegetem ezeket a neten, tudom hogy van ami tök jó, az olcsósága ellenére, de van amit kerülni kell, saját tapasztalatom nincs velük.
Szóval ára olyan 30000 körül, de mehet egy picit felfelé is. Magyar nyelv fontos! Ezen felül lényeg hogy olyan legyen, ami nem veszi el 70 éves apámnak kedvét az egész érintőképernyő/okostelefon használattól.
Használat főleg telefonálás, meg ha úgy van netezés rajta (5" nál kisebb ne legyen -de nem is igen van már ilyen ahogy látom
). -
pattantyu
tag
Sziasztok!
Besokaltam, most végleg. A kedves Sony frissítette a firmware-t a Z3 comapctomon. Innentől alig van térerő, sokszor baromi meleg a telefon, mert ezerrel keres jelet, illetve az aksi a szokásos 1,5-2 napról leesett éppen, éppen egy napra, de inkább kevesebbre, kevés használattal. Megnéztem a 6.0.1 jön ki hozzá mostanában frissítésként, de a béta verziót adják ki, mert jónak ítélték. Az üzemidő ott is szar, meg egy csomó egyéb bug is bejön, mivel nincs kitesztelve.
Vennék egy telefont. Nézegettem a Lenovo Zuk Z1-et. Jó az üzemideje, de nem egy mai darab...
Szerintetek van olyan 5"-es telefon, ami:
- jó kamerával rendelkezik, ez nagyon fontos,
- jó az üzemideje,
- B20 képes,
- 100eFt alatt van bruttó,
- elég erős a hardvere 3GB/32GB, plusz sd kártya, ha lehet, erős proci
- boltban meg lehet venni,
- nevesebb gyártó, hosszú támogatás (szoftverfrissítés pl)- Xiaomi Redmi 3 jó lenne, de nincs B20. Nem járok sokat vidékre, de nem szeretnék szívni emiatt. Ausztriában is szarban lenneék emiatt, az tuti. Illetve sim, sd osztozás se ideális.
- Lenovo Vibe Shot is jó, de sokkal drágább.
- Lenovo Zuk Z1, régi hardver, meg nagy
- Oneplus X üzemidő nem túl jó, meg a hardver is régi, sim, sd osztozásVan még valami?
Köszi!!!!
-
törölt tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Eleinte füleseztem. Már régóta szemeztem a Huawei Talkband B2 -vel, csak elég butuska volt szegény. De, a januári szoftverfrissítés meghozta az értesítéskezelést, úgyhogy rögtön vettem egyet. Azóta ezt használom, és akkor is ezt használnám, ha lenne mikrofonom. Ezért nem hiányzik.
-
csaba17
senior tag
helósztok újra

még egy kérdésem lenne: nem tudom, hogy az android 5.1-hez köthető, vagy a cubot-hoz.
szóval, ilyet, hogy értesítési hangerőt lehet valahol szabályozni gyárilag?
(a beállításokban csak csörgés illetve ébresztés van)
a nap folyamán letöltöttem play-ről egy widgetet, ott be tudtam állítani, hogy ha sms-t kapok akkor ne a csörgési hangerővel szóljon.
inkább megkérdezem, ha nem muszáj akkor nem használnék hozzá külön appot.
(egy hete alig találtam meg a hívás várakoztatást, szerintem eléggé el van dugva, tekintve, hogy hívásbeállítás menü nincs a beállításokban) -
Beni2360
félisten
Nekem volt egy doogee pixel és annak gond volt a mikrofonjával mert egy kis vizet kapott. Szerelő szétszedve azt észlelte, hogy nem volt forrasztás csak bele volt szorítva a helyire. Így nem csodálkoztam a recsegő mikrofonon.

-
akos727
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Kipróbáltam mindkét F5-öt és mind a kettőn tökéletes a mikrofon és a hangszóró is.
-
laychi
veterán
Üdv hölgyek/urak!
Gondolkodom a egy xiaomi redmi note 3 pro (snapdragon650) vásárlásán.
Honnan lehetne legolcsóbban megrendelni(németországba),vagy van jobb ajánlat ezen az áron valamelyik gyártótól?Elsődleges szempontok:
- 5-5,5"
- min. gorillaglass 3
- min. 16-32gb tárhely.
- 2-4gb ram
- jó gps nagyon fontos!!!
- pörgős soc(cpu-gpu egyaránt)+rendszer
- jó akkuidő
- legyen az átlagosnál jobb kamerája/videókészítés esetén is.Ha fotózok,videózok,csak telóval teszem,az mindig kéznél van,legyen élvezhető minőség. 13mpx-től felfelé,előlapi 5mpx-től felfelé.
- jó beszédmikrofon,hangszóró,kihangosításnál is legyen kellőképpen hangos(zajos munkahely)
- messenger,egyéb internetes alapú telefonálásnál/videóbeszélgetésnél is legyen jó hangereje.Esetleg másik soc-cal(pl snap.808-al) valami ajánlottabb készülék?
-
dokee78
félisten
DOOGEE F3 Pro van valakinek?
Mik a tapasztalatok?Mennyire nehéz mókolni ezeket a kínai telókat?
Arra gondolok régebbi Mediatek telóknál kellett valami MTK Tools,az újabbakhoz is kell?
Vagy elég TWRP és onnan flashelni? -
coolpet
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor mi az a legkozelebbi telefon ami nagyban hasolnit ezekre?
Egyebkent valaki el tudja magyarazni hogy ezek az ARM magok amik forgalomban vannak melyiket illik/szabad megvenni?
Marmint a processzort amibe ezek a magok vannak

-
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Nekem nagyon bejovos 2 fele telefon:
Google Nexus 5 ( a regi fajta designje nem az uj 5-osoke)
Iphone 5 (szinten az eredeti)Namost mivel androidos vagyok, ezert keresek egy olyan telefont, ami vagy ez vagy a masik designjere hasonlit, jok a hardvere, megfizetheto es mukodokepes.
Kinai (Ali) oldalon nezegettem klonokat, de nem talalok konkretat.
A kijelzo az 4-5" kozott szerencses, nagyobb nem kell semmi esetre sem es kisebb sem.
Procibol 4 mag, valami utos fajta es jobbfele grafikus chip benne.
Nem artana ha a telefon memoriaja min 8/1GB lenne, mert a jelenlegi Alcatel 997D-mmel az a 4GB gyorsan betelik, nem sok alkalmazast lehet attenni SD-re.
Az MT6577-es proci kezd harmatgyenge lenni 4.1.2 alatt, van hogy Hangouts-on irok irok, es par masodperc utan laggolva tolja be a betuket. Mar volt full Factory reset, es cache torles is, de lassu. Kezdi megadni magat, 3,5 eves a telo.Az arban semmi penzert nem szeretnek 50K fole menni, kinabol ennyiert meg rendelni se

Mit tudtok ajanlani?
Csak uj garis keszulek erdekel.
Koszi!
-
gagyilovag
aktív tag
Leagoo elite 4 senki?
-
csaba17
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
köszönöm a segítséget. igen, lux-ot használok, mert este, ha csak megnézem az időt kiégeti a szemem

bár az utolsó, talán 1 hete jött update mintha már lentebb vinné a fényerőt minimumom.
a régi lg-m nulla fényereje ennél kb 30%-nak vagy többnek felel meg, muszáj vagyok valamivel szabályozni.
ez az egy dolog ami zavar a cubot-ban
-
KTU
addikt
Pedig úgy nézett ki Bé20nap lesz.

-
törölt tag
válasz
gagyilovag
üzenetére
A fényképezője jó, szép képeket csinál. Tudni kell, hogy samsung optika de 8 Mpx, nem 13.
A wifi stabil, közepesen erős. Az akksi sajna kicsi, egy napot bír ki erős használat mellett.
Én 27000 ft-ért vettem. Ennyit megér ☺️
Panda fantázianevű az enyém, előlap fekete, hátlap fehér. Szép készülék, a hátlap fényes sajna, de annyira nem látszanak az ujjlenyomatok. Antutu 29000. A fényerő jó.
Nem akad, nem melegszik (a belakáskori telepítések, wifi és egyéb használat során felül kicsit melegedett), smooth. -
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Igen, gyakorlatilag addig szétzúzta a RN3Pro a LETV-t, viszont valaki ügyesen állított a rendszeren, hogy be legyenek zárva a alkalmazások, amikor elhagyják őket, így pl a RN3Pro-n minden alkalmazás betöltődött nulláról, és még így is csak kis különbség lett a kettő közt. Ergo a videó pont addig ér valamit, amíg elsőre töltődik be minden, mert utána tisztán látszik, hogy nem ugyanaz történik. És hidd el, nem azért záródnak be a programok, mert kevés a RAM, mivel ugye a MIUI-n is állítható, hogy mennyire engedje a programokat futni a memóriában...

(#119806) tibcsi0407: Nézd meg jobban, nem visszajött, hanem újra be kellett tölteni a programokat, mert ki lettek lőve.
-
Kornel
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nem rossz az MTK, egy szóval sem mondtam, csak azt, hogy azért van érezhető különbség rendszersebességben pl.
Az meg tényleg gáz, hogy ilyen különbségek vannak memoriakezelésben, nem csoda, hogy máris van működő CM rá
-
csaba17
senior tag
picit off, de eddig csak a dualsimes cubot-omnál jelentkezett a dolog: ha sd kártyáról vagy belső tárhelyről akarok telepíteni apk-t akkor előfordul, hogy a telepítés gomb inaktív. mi lehet a gond? vagy miért? restart után okés, de pl tegnap délelőtt 10kor felraktam 2 appot, este már inaktív volt a gomb, megint csak a restart segített.
valakinek ötlet? -
tibcsi0407
félisten
válasz
Kornel
üzenetére
Azt senki sem vitatta. Azt vitattam, hogy az MTK nem feltétlenül sz@r, attól, hogy Neked rossz a tapasztalatod.
A RAM miatt pedig ne idegeskedj, amíg párszáz MB van szabadon, addig rendben vagy. Azért van a memória, hogy használja a rendszer. Különben minek tették bele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen routert?
- SUSE Linux
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Torrent meghívó kunyeráló
- Apple Watch
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha most lehúzod a töltőről és 4,5 óra alatt lemeríted intenzív használattal, az kevés egy ekkora akkutól. Szerintem. Ráadásul a 6753 nem is egy nagyétvágyú SoC.