Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- iPad topik
- OLED TV topic
- Egérpad topik
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Androidos fejegységek
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- IFA 2025: mohával a tiszta levegőért
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Engem a kamera (első sorban a videós rész) beállítási hiányosságai zavarnak a Zopoban. Ezekhez a SOC nem enged belenyúlást 3rd. party appok számára. Abban bíztam, hogy a más GPU miatt, talán a P7000 kicsit más lesz. De látva a kezelőfelületet, ez nekem nagyon "egyenszoftvernek" tűnik, úgyhogy nem sok esélyt látok a változásra. A wifiről még nem sikerült kiderítenem, hogy ac -s, vagy "csak" n -es. Viszont úgy tűnik, hogy 4.4 -gyel jön, Lolli update ígérettel. Ez jó, mert nagyon fájna, ha egy 5.0 -ás Lollival kapnám. Akkor már legyen 5.1, amire viszont csekély esélyt látok. De legalább az IMX214 -es modul biztosnak látszik. A gyáriak nem nagyon halmozzák el a népet infókkal, de az előrendeléses példányok esetében cáfolták a plegykákat és megerősítették, hogy azok IMX214 -gyel lesznek szerelve. Mondjuk, ez nem sokat ér ütős szoftver nélkül.
aytukabozs:
Persze, ennyiért lehet kötni kompromisszumokat. A Zopo az első chinafonom, tanultam belőle. Nem arról van szó, hogy nem jó teló. Csak kiderült, hogy amikről úgy gondoltam, hogy na, majd én...., azok nem egészen úgy működnek. Ez viszont nem hiba, vagy egyedi, Zopo jelenség. Minden chinafonon bele lehet futni meglepikbe. Nekem egy mikroSD -s, dual SIM -es Nexus6 lenne ideális, de olyan nincs és nem valószínű, hogy valaha lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 telefon + az eredeti tokja
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest