- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Amazon Kindle
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Evita85
tag
Sziasztok!
Romolásban,rootolásban szőke vagyok,ráadásul winphone tulaj vagyok... De adódott egy kis probléma a család s4ével... Ezért fordulok hozzátok!Tudom egy simes, de annyi embernek segített már itt mindenki hogy hátha nekünk is tudtok...Szóval: gyári rom nincs.Tegnap este lemerült 1%ra a teló... S kikapcsolt. Este nem vette a töltés jelet,ráadásul csak bezizz bezizz bezizz....S semmi egyéb. Aksi ki be nem segitett. Hajnalban próbálkozott a telótulaja ujra feltenni de semmi. Aksijel bejött és forgott benne a jel de nem töltött. (Most is itt van a lapin felrakva de semmi.) S valahogy behozta a szervizmenüt és utána ott az új rom felrakás menüt választotta. S szerintem most várja a teló,hogy új rom kerüljön rá. De az ugye nekünk nincs. Kérlek segítsetek! Akár nyugtatást,akár azt hogy hova vigyük,vagy távgyógyítást szivesen veszünk.... (Kispesten lakunk...Most egy régi okosfonban a simkártya...)
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Battlefield 6
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Linux kezdőknek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Ritkaság! Samsung Galaxy Z Flip 6 512GB Olympic Edition, 1 év globális garanciával!
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest