Hirdetés
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- 3D nyomtatás
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ok valoszinu igazad van, nem sok rendelesem volt meg toluk, en nem tapasztaltam nagy csuszasokat. Igaz figyelembe veszem, hogy ezek a webshopok hat khmm ugy tudom elkepzelni Odonke ul otthon felveszi a rendelest es elkezd rohangalni hogy beszerezze. Ha siet hamarabb adja postara, ha kimerult akkor setalva lassabb a beszerzes. De tinydeal tobb mint egy hetig levelezett velem, hogy nagyobba kuldjem a paypal befizetest mert nem latja elolvasni a rendelesem, a mixeshop ami regebben maga az Isten volt csunyan atcseszett nem egy embert. Ugyhogy aszem kijelenthetjuk megbizhato webshop hat hogy is mondjam ... Talan az EU housok nem kamuznak a keszletrol, mert nem tudjak elhuzni az idot. De ebben sem vagyok biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest