Aktív témák
-
idegenufo
tag
válasz
decoati #33036 üzenetére
Nem torzításig nyomom a basszust! És én nem a basszusról, hanem a gain-ról beszéltem! Ami a power ampnál van bal oldalt az eq első tagja! Ezzel adsz némi plussz hangerőt, aztán a mélyet és magasat is ráadod de csak kis mértékben hogy még ne torzítson értelemszerűen! A borító stb. nekem meg igen teljes mértékben felesleges. Én felteszem Armin vagy Markus Schulz új mixeit minden héten amikor kijön, azt hallgatni akarom full minőségben hangosan basszussal és csilingelő magassal. Ergonómia és kinézetre is csillagos 5-ös és bevált a Power Amp, meg is vettem.
És hogy hogy lettem kvázi tag. Úgy hogy nem illik ennyire utálni az embert csak azért, mert van saját véleménye. Pláne ha normálisan írja be a kérdéseit és a véleményét.
Köszönöm.
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest