- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
Aktív témák
-
idegenufo
tag
válasz
decoati #33036 üzenetére
Nem torzításig nyomom a basszust! És én nem a basszusról, hanem a gain-ról beszéltem! Ami a power ampnál van bal oldalt az eq első tagja! Ezzel adsz némi plussz hangerőt, aztán a mélyet és magasat is ráadod de csak kis mértékben hogy még ne torzítson értelemszerűen! A borító stb. nekem meg igen teljes mértékben felesleges. Én felteszem Armin vagy Markus Schulz új mixeit minden héten amikor kijön, azt hallgatni akarom full minőségben hangosan basszussal és csilingelő magassal. Ergonómia és kinézetre is csillagos 5-ös és bevált a Power Amp, meg is vettem.
És hogy hogy lettem kvázi tag. Úgy hogy nem illik ennyire utálni az embert csak azért, mert van saját véleménye. Pláne ha normálisan írja be a kérdéseit és a véleményét.
Köszönöm.
Aktív témák
- Projektor topic
- Medence topik
- PlayStation 5
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6 - Indul a második nyílt béta hétvége
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest