Hirdetés
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- Amazon Kindle
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Mini PC
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
idegenufo
tag
válasz
decoati #33036 üzenetére
Nem torzításig nyomom a basszust! És én nem a basszusról, hanem a gain-ról beszéltem! Ami a power ampnál van bal oldalt az eq első tagja! Ezzel adsz némi plussz hangerőt, aztán a mélyet és magasat is ráadod de csak kis mértékben hogy még ne torzítson értelemszerűen! A borító stb. nekem meg igen teljes mértékben felesleges. Én felteszem Armin vagy Markus Schulz új mixeit minden héten amikor kijön, azt hallgatni akarom full minőségben hangosan basszussal és csilingelő magassal. Ergonómia és kinézetre is csillagos 5-ös és bevált a Power Amp, meg is vettem.
És hogy hogy lettem kvázi tag. Úgy hogy nem illik ennyire utálni az embert csak azért, mert van saját véleménye. Pláne ha normálisan írja be a kérdéseit és a véleményét.
Köszönöm.
Aktív témák
- Ipollo v1 mini 300 Mhs olcsón
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - AKKUMULÁTOR HIBÁS
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest