Hirdetés
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Vaku topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- XMLTV EPG letöltő progi
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
bostone
addikt
A box nekem körülményesnek tűnik, nem beszélve arról, hogy irtó lassú a feltöltési sebességem, egyedül a az 50 giga tárhely, ami miatt gondoltam rá, egyébként már dobtam volna.
Dropboxot régóta nyüstölöm, de ott csak alig valamivel több, mint 5 giga az ingyenes tárhely. Nálam napi használatban van.
A sugasync-ről itt hallottam, 5 giga itt is elérhető alapból, viszont a telefonomnak zabálja az akksiját.
Saját képek tárolása lenne a cél, amolyan biztonsági mentésnek, ha véletlenül elszállna egyszer a vinyó.
Köszönöm a segítséget! -
petipetya
nagyúr
TRob1:
Régen sokat olvastam könyveket. Az ovasók terén a Cool Reader a legjobb, mivel testre szabható és sok formátumot felismer. Viszont egy hidegindítás 8 másodpercbe telik (ezt nagyon fájlalom), míg ez egy FBReader esetében 3 másodperc - ezért most ez utóbbit használom. Mindenesetre nagyon praktikus, hogy sehová nem kell könyvet cipelni és a beszerzés is egyszerűbb.atike:
Szerintem ez átlagos mennyiségű alkalmazás. Amúgy nem fogja vissza, pedig nem mai darab. Hely és memória mindig van, pedig nem zárogatok be semmit - holott erre van egy gyári feladatkezelő.Melack:
Régen a BpMenetrendet használtam, ám a Budapesti Menetrend pontosabb és gyorsabban indul. Emellett a BpMenetrenddel sokszor előfordult az, hogy a frissítések alkalmával megduplázta és/vagy törölte a kedvenceket - ezzel el is ásta magát. -
tvamos
nagyúr
-
-
S e t h
nagyúr
Nekem ez lenne a nonpluszultra a melómhoz és közel s távol nincs ilyen alkalmazás androidra, vélhetően nem is nagyon lesz.
[link]
Most idézni nem nagyon tudnék, de volt még két alkalmazás - az egyik azt hiszem a songify - amelyeket szintén haver tolt az orrom alá, én meg szimplán nem találtam neki megfelelőt a marketen. -
GrandeP
addikt
Akkor ezt túl tárgyaltuk....
Szóval lényegében szerintetek egy "szoftver" több erőforrást kér/vesz el, mint egy hardver ami engergiát használ a működéséhez?!
Én elhiszem ha ti mondjátok, de még egyenlőre nem tudom feldolgozni az inputot...
Symbián telómnál 1 nap jelentett a kikapcsolt a wifi... ha itt máshogy, akkor máshogy van...
És a gps?
-
cyberNetIQs
csendes tag
Feltörtem a malacperselyt, így futja rá és még pár kori sörre is. : - )
Kösz a választ, korábban már működésre bírtam a holmit, de az új verzával már nincs türelmem törpölni..
Egyre ígéretesebb ez a shell, így a későbbi frissítések reményében költenék rá, de a Google play azt írja ki, rendelkezem a szoftverrel így nem tudom legálisan megvenni, csak frissítést kínál fel, azt pedig hibaüzenettel befejezi.
Próbáltam egy másik Google fiókkal bejelentkezni a marketra, de ua a helyzet.
Valami regeditet helyezhetett a telóra, ami úgy érzékeli, hogy rendelkezem a licencel.
Nem tudom..Erre valakinek egy megoldása?
-
TRob1
veterán
Most nézem és ezek szerint tényleg így van:
"For every friend who joins and installs Dropbox, we'll give you both 500 MB of bonus space (up to a limit of 16 GB)!"Ennek örülök.
(#36758) hodostamas:
Egyelőre (és nem egyenlőre). bocs.A tortát szeleteljük fel egyenlőre, de egyelőre nem eszünk tortát. mivel épp nincs senkinek szülinapja.
-
-
decoati
aktív tag
na ez a minus végre tudja amit sem a dropbox, sem a sugarsync, sem a box, sem a gdocs(már): belépett alkalmazásnál a cloudban lévő file-ról létrehozott linket az alkalmazáson belül nyitja meg, és nem tölti le hatszázhússzor tök fölöslegesen. Állat! Már csak mailen keresztüli feltöltés kellene. (nincs vmi tipped?)
köszi! -
CoolBoy323
nagyúr
mikor volt a teszt, akkor írta a dropbox, h 100anként kapsz 500at...
nyilván nem én találtam kiÉs nem adódik össze az Androidos meg a PC-s dolog, összbe lesz 3 giga a legjobb tudomásom szerint.
ez mi? nem adódik össze, de összbe lesz?
ui: nem is mondtam, h csaltál, én se, elég nekem a jelenlegi 4GBom v mennyi bőven
-
-
CoolBoy323
nagyúr
képzeld el, h elmész futni vhova, de ugye viszed magaddal a telefont, mert hátha keresnek...
egy gurulós böröndben húzod magad után a Note-ot?a véleményeddel teljesen egyet értek, annyira idiótaság már ez a vmi... se nem telefon, se nem tablet... semmire se jó igazán...
-
punky10
addikt
A könyvolvasás OK,most töltöttem fel az Aldikot.De ezt is Tableten tudom,könyvet olvasni 3"-on legalább annyira "mámor",mint filmet nézni...
A Sudokut imádom,van is a Tabon.Viszont látszik,hogy Te nem igazán utazol vonatonProbáltál már egy kb1x1 cm-es négyzetet eltalálni a MÁV ZRT dél-magyarországi járatán?Telon ez lecsökken 5x5 mm alá...Ha nincs nálam Tab inkább szadizom magam a filmekkel.
A zenehallgatás szintén nagyon jo,nyugtat,relaxál.Bár amikor annyira relaxáltam,hogy még 2 állomást is átaludtam a lakohelyem után,és a következö állomás,ahol a vonat megállt az a Keleti volt,akkor minden voltam,csak nyugodt nem...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Opel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Politika
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest