Aktív témák
-
l33tus
csendes tag
Hogy válaszoljak saját kérdésemre:
Az Extended Controls-t leszedtem kipróbáltam... 5.0.3.-as verzió, tényleg tud ilyet. Aki nem találja kersgéljen jobban, meg lesz az
De! A notibárra valójában nem kapcsolókat rak ki, hanem csak "visszajelzést" a kapcsolók jelenlegi állásáró, amire ha rábökök akkor felugrik egy kis ablak, ahol a tényleges kapcsolók vannak, és ott lehet kezelni őket. Eggyel több mozdulat mint szerettem volna, de azért így is elég jó.A másik, hogy egy kicsit kiröhögjem magam: Wigetsoid egy nálam is hónapok óta fent levő progi és tud ilyet...
De természetesen ez is csak visszajelzést rak ki ami kattintás után ablakban hozza elő a tényleges kapcsolókat.
A Cyanogenmod (haverom Optimusán) olyat tud, amely ténylegesen kapcsolókat rak ki notification bárra. Tehát bökésre nem jön elő semmi, hanem vált az adott kapcsoló. Na ilyet app tudhat-e és ha igen melyik?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest