Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- OnePlus Pad 3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
doddencs
senior tag
Profile Scheduler-nek van valamilyen ingyenes alternatívája? A Go Power Master-t próbáltam, de pár dolog nem sikerült vele, vagy nem jöttem rá. Például nem lehet több idő alapú módváltást csinálni? (Ami elég furcsa lenne, szóval lehet csak én vagyok szerencsétlen.) Illetve nem tudom más alkalmazásnál hogyan működik, de ha például azt mondom, hogy 0.00-6-00.-ig éjszakai üzemmódban legyen, nem az lenne a logikus, h utána visszavált automatikusan az alapra?
Illetve másik bajom a Go PM-mel, hogy ha egy ilyen ütemezés alatt módot váltok, automatikusan visszaáll például éjszakai-ra.Van más, ingyenes alternatíva? Nem szívesen fizetnék érte, mert nem létszükség. Profile Schedulernél az ingyenes verzióban hiányolom a widget módváltást, amúgy eddig az a nyerő.
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest