Hirdetés
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
fatal` #33071 üzenetére
Jaja, mindketto igen. A furcsa az az, hogy amikor az egyik ilyen fizetos alkalmazasra ramentem, hogy ujra megveszem, akkor amikor ranyomok az osszegre (meg a vasarlas elott), akkor hibat jelzett. Tehat lehet, hogy a markettel van valami, legalabbis remelem. Van nehany app, amint erint..
Szerk:
Most megjavult. Nem ertem a dolgot. A kovetkezo volt: a "legjobb fizetos alkalmazasok kozott" minden olyan alkalmazas, amit mar megvettem, de nem toltottem le es nem installaltam, az osszeggel szerepelt, amennyibe kerul. Illetve ha ramentem, akkor megint megvetette volna. Ahogy irtam is.
Most pedig belementem a sajat alkalmazasok koze es legorditettem a lista legaljara, ahol azok szoktak szerepelni, amiket megvettem de nem raktam fel... es ott voltak!!!! Na most ramentem egy ilyenre, es felajanlotta a telepitest, mint normalisan. Mondom ezt nem hiszem el. Visszamentem ujra a "legjobb fizetos alkalmazasok" listajara, es csodak csodajara, most mar ujra "megvasarolt" statuszban vannak.
Ez mi lehetett? Ramjott a para rendesen.. Bocs a mubalheert... :-)
Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Nők, nőügyek (18+)
- OLED TV topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 3 - Titán Natúr / Titán Black 49 mm több szíjjal- bontatlan, 1 év Apple garancia
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Apple Watch Ultra 3 - Titán Natúr / Titán Black 49 mm Milanaise - bontatlan, 1 év Apple garancia
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest