Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
domerator
veterán
Urak,
Hátha valaki kapásból tud effélét, amit keresek... és igen, keresgéltem a marketen, de egyelőre nem találtam olyat, ami nekem kellene:
hót egyszerű task manager/killer... pont annyira egyszerű, mint a miui romok gyári taskmanagere... semmi másra nem lenne szükség, csak kézi kilövésre meg arra, hogy kiválasztott appokat a kijelző lekapcsolása után leállítson.
Nem kell se uninstall, se advanced/agressive kill, battery save, hasonló marhaságok, csak ennyi, hogy ha alvóba megy a telefon akkor a kijelölt apokat lelője.Van ilyen valakinek a tarsolyában?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest