- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- SSD kibeszélő
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
mrkorooo #29344 üzenetére
Előfordulhat, hogy ezek közül valamiket már javítottak újabb rom verziókban, de engem android 2.2-n ezek nagyon zavartak:
- ha beléptem egy korábbi sms láncba, amiből csak újra el szerettem volna olvasni az utolsót, akkor egyből felugrott a billentyűzet, letakarva a fél képernyőt, így mindig meg kellett nyomnom a Back gombot, hogy eltűnjön a billentyűzet és lássak valamit,
- nem lehet lezárni az sms-eket, a főnököm simán beleolvas az sms-ekbe, ha valaki bent felejti a telefonját,
- nincs karakterszámlálója!!!, csak az utolsó 10-15-nél jött elő, így nem tudtam sosem, hogy éppen hány karakternél járok, és mennyire kell takarékoskodnom a betűkkel,
- nincs könyvtár (Bejövő, Elküldött, Piszkozatok, stb.) nézete, csak sms-lánc nézete,
- nem lehet időzített sms-eket küldeni,
- nem lehet más-más új-sms-jelzést hozzárendelni egyes ismerősökhöz, így ha új sms-t kaptam, nem tudtam fontos-e az sms és mindenképpen meg kell-e szakítanom a munkát, hogy elolvassam, vagy ráért volna elolvasnom később is.Röviden ennyi, de ezek csak azok a dolgok, amik hirtelen eszembe jutottak.
Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest