- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Home server / házi szerver építése
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Hali!
Segítséget kérnék, mégpedig lock screen, azaz záróképernyő témában.Alcatel Idol4 a telóm, nincs mókolva, minden gyári benne.
Múltkor jött egy értesítés, hogy új rendszerfrissítés érhető el, rámentem, és valami joy lock screen akármi volt az. Felraktam, ment, de nem tetszett, ezért megpróbáltam eltávolítani, ami nem volt egyszerű. Vissza akartam állni a megszokott gyári lock screenre, de az már valahogy nem üzemel, nem tudom előhozni sehogy sem.
A beállítások menüben a kezdőképernyőre menve beadja a onetouch launcher-t, ami előtt zöld a kijelölés, azaz aktív, és nem is tudom kivenni onnan a pöttyöt.
Próbaképp töltöttem le az áruházból több lock screen progit is, de egyik sem az igazi, ha pedig törlöm, akkor nincs semmilyen lock screen, a gyárit nem tudom újra aktívvá tenni.Van valami okosság a problémámra, vagy csak egy visszaállítás segíthet?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Intel PC , i7 8700 , RX 6600 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest