Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedbump
tag
Sziasztok.
Ahogy a korábbi hozzászólásomban írtam egy egyszerű emlékeztető alkalmazást szeretnék írni.
Már szinte teljesen készen van: működik a felhasználói felület, adatbázisba menti az emlékeztetőket stb.
A telefon indításakor egy (android.permission.RECEIVE_BOOT_COMPLETED) egy broadcast receiver elindítja a jobscheduler-t, ami periodikusan meghívja azt a rutint ami ellenőrzi, hogy kell-e emlékeztetőt megjeleníteni a felhasználónak és egyben azonnal újraidőzíti a jobscheduler-t.
Minden szuper, működik, emlékeztet stb..
Van viszont egy komoly probléma: ha a felhasználó az alkalmazást nem egyszerűen bezárja a vissza vagy a home gombbal, hanem ki is söpri a futó alkalmazások közül (force close) akkor onnantól kezdve minden leáll és nem kap értesítéseket.
Nem tudom, hogy ez csak bizonyos telefonokra igaz (nekem xiaomi redmi4-esem van), vagy az összesre, de a lényeg a lényeg az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám automatikusan újraindítani a szolgáltatásnak a jobscheduler részét? Tudom, hogy ez általában nemkivánatos, de azt is tudom, hogy egy csomó alkalmazás megteszi valahogy. Hiszen ha pl kisöpröm a vibert, attól a következő üzeneteket ugyanúgy megkapom.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Ford topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest