Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooter86101
tag
Sziasztok, nos hát egy olyan kéréssel fordulnek hozzátok , hogy én igazábol már joparszor nekifogtam hogy csinálgatok androidos programokat magamnak, de sosem jött össze mert az android studio, ha jol emlékszem valami hax vagy hex hiba lehetett, emulatorral és sosem tudtam elinditani , olvastam hogy valami a procim miatt van
valakit ha szépen megkérnek nekem nem csinálna egy olyan programot ami csak annyit csinál hogy feltelepitem , az asztalra dob egy parancsikont és mikor megnyitom behoz egy bizonyos oldalt .. az ikon lenne nekem a lenyeg amit az asztalon elhelyez, meg lehet másképp is de most így szeretném , szóval mikor megnyitom az asztalrol o a bongeszobe megnyit egy bizony oldalt amit a programban irnak meg neki .. valaki nem segítene nekem ennyiben ?
Köszönöm nagyon előre is ...
Udv
Új hozzászólás Aktív témák
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
valakit ha szépen megkérnek nekem nem csinálna egy olyan programot ami csak annyit csinál hogy feltelepitem , az asztalra dob egy parancsikont és mikor megnyitom behoz egy bizonyos oldalt .. az ikon lenne nekem a lenyeg amit az asztalon elhelyez, meg lehet másképp is de most így szeretném , szóval mikor megnyitom az asztalrol o a bongeszobe megnyit egy bizony oldalt amit a programban irnak meg neki .. valaki nem segítene nekem ennyiben ?