- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooter86101
tag
Sziasztok, nos hát egy olyan kéréssel fordulnek hozzátok , hogy én igazábol már joparszor nekifogtam hogy csinálgatok androidos programokat magamnak, de sosem jött össze mert az android studio, ha jol emlékszem valami hax vagy hex hiba lehetett, emulatorral és sosem tudtam elinditani , olvastam hogy valami a procim miatt van
valakit ha szépen megkérnek nekem nem csinálna egy olyan programot ami csak annyit csinál hogy feltelepitem , az asztalra dob egy parancsikont és mikor megnyitom behoz egy bizonyos oldalt .. az ikon lenne nekem a lenyeg amit az asztalon elhelyez, meg lehet másképp is de most így szeretném , szóval mikor megnyitom az asztalrol o a bongeszobe megnyit egy bizony oldalt amit a programban irnak meg neki .. valaki nem segítene nekem ennyiben ?
Köszönöm nagyon előre is ...
Udv
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Steelseries Arctis Nova 1 gamer fejhallgató
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
valakit ha szépen megkérnek nekem nem csinálna egy olyan programot ami csak annyit csinál hogy feltelepitem , az asztalra dob egy parancsikont és mikor megnyitom behoz egy bizonyos oldalt .. az ikon lenne nekem a lenyeg amit az asztalon elhelyez, meg lehet másképp is de most így szeretném , szóval mikor megnyitom az asztalrol o a bongeszobe megnyit egy bizony oldalt amit a programban irnak meg neki .. valaki nem segítene nekem ennyiben ?