Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooter86101
tag
Sziasztok nekem emlékszem a procim miatt valamit vacakolt a studio es nem is tudtam hasznalni . Valami hex ha jól emlékszem, nem tamogatott valami..... ezt kiküszöbölte mar az android studio ?
-
Scooter86101
tag
Sziasztok, nos hát egy olyan kéréssel fordulnek hozzátok , hogy én igazábol már joparszor nekifogtam hogy csinálgatok androidos programokat magamnak, de sosem jött össze mert az android studio, ha jol emlékszem valami hax vagy hex hiba lehetett, emulatorral és sosem tudtam elinditani , olvastam hogy valami a procim miatt van
valakit ha szépen megkérnek nekem nem csinálna egy olyan programot ami csak annyit csinál hogy feltelepitem , az asztalra dob egy parancsikont és mikor megnyitom behoz egy bizonyos oldalt .. az ikon lenne nekem a lenyeg amit az asztalon elhelyez, meg lehet másképp is de most így szeretném , szóval mikor megnyitom az asztalrol o a bongeszobe megnyit egy bizony oldalt amit a programban irnak meg neki .. valaki nem segítene nekem ennyiben ?
Köszönöm nagyon előre is ...
Udv
Új hozzászólás Aktív témák
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
valakit ha szépen megkérnek nekem nem csinálna egy olyan programot ami csak annyit csinál hogy feltelepitem , az asztalra dob egy parancsikont és mikor megnyitom behoz egy bizonyos oldalt .. az ikon lenne nekem a lenyeg amit az asztalon elhelyez, meg lehet másképp is de most így szeretném , szóval mikor megnyitom az asztalrol o a bongeszobe megnyit egy bizony oldalt amit a programban irnak meg neki .. valaki nem segítene nekem ennyiben ?