Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem bele az Android programozásba.
Most egy olyan programot kell írnom, ami a Wi-Fi SSID-jét és jelerősségét írja ki (eddig megvan) úgy, hogy ha a Start gombot megnyomom akkor a wifiManager.startScan(); folyamatos frissítése során egy CVS fájlba mentse el ezeket az adatokat. Ott akadtam el, hogy nem tudok egy for ciklust csak simán beszúrni, az nem működik, ha jól gondolom azért, mert a függvény szkennelési frekvenciája jóval lassabb (~1 sec). Gondolom ezt a frekvenciát nem lehet felgyorsítani (bár a feladatra jobb hatással lenne, hogy minél gyakoribb legyen a scan) szóval a ciklust kéne ennek a sebességére lassítani.
Ezt nem tudom hogyan lehetne, hogy csak akkor lépjen tovább a ciklusmag, ha megvan az új wifiManager.startScan(); érték.Erre tudtok megoldást?

Új hozzászólás Aktív témák
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest