- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- 3D nyomtatás
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Van nyárra egy olyan tervem, hogy szeretnék készíteni egy kis android játékot. Egyértelműen nem a grafikán lenne a hangsúly, inkább valami logikai, gondolkodtató a lényeg, hogy ezzel gyakoroljak.
Van már egy alap tudásom, de hogy egyedül nekiálljak egy ilyen projektnek és minden problémára megoldást találjak az még nem megy, ebben akarok fejlődni.
Mit ajánlotok, hogy megértsem és magamtól össze tudjak rakni egy ilyen alkalmazást?
Jöhet angolul, magyarul könyv videó stb. A lényeg, hogy haladjak és gyakorlatot szerezzek.Köszi.

-
Nestor16
senior tag
Hát azt jelenti, hogy nem tudom folyamatosan szkennelni a wifi-t. Azért is ez a kiindulópont, mert ezt találtam forrásként jónak, meg közel áll az én programomhoz csak jól kéne módosítani.
Szóval wifiManager.startScan(); kódnak kéne többször lefutnia (igazából végtelenszer, amíg le nem nyomom a Stop gombot) vagy ezt más komponenssel kéne megoldani, service vagy intent?
Most olyannal próbálkozom, hogy a WIFI ne menjen alvó állapotba:
Settings.System.putInt(getContentResolver(),
Settings.System.WIFI_SLEEP_POLICY,
Settings.System.WIFI_SLEEP_POLICY_NEVER); -
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem bele az Android programozásba.
Most egy olyan programot kell írnom, ami a Wi-Fi SSID-jét és jelerősségét írja ki (eddig megvan) úgy, hogy ha a Start gombot megnyomom akkor a wifiManager.startScan(); folyamatos frissítése során egy CVS fájlba mentse el ezeket az adatokat. Ott akadtam el, hogy nem tudok egy for ciklust csak simán beszúrni, az nem működik, ha jól gondolom azért, mert a függvény szkennelési frekvenciája jóval lassabb (~1 sec). Gondolom ezt a frekvenciát nem lehet felgyorsítani (bár a feladatra jobb hatással lenne, hogy minél gyakoribb legyen a scan) szóval a ciklust kéne ennek a sebességére lassítani.
Ezt nem tudom hogyan lehetne, hogy csak akkor lépjen tovább a ciklusmag, ha megvan az új wifiManager.startScan(); érték.Erre tudtok megoldást?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Házimozi belépő szinten
- Bemutatkozott a Moto G Stylus (2026) és a Moto Pad (2026)
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Eladó OKAI Neon Lite
- T14s Gen6 14" FHD+ IPS Ryzen AI 7 PRO 350 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 15IRX10 - i7 14700HX - 32GB DDR5 - RTX 5050 8GB - 1TB SSD - SOK GARI -
- Macbook Pro 16" A2141 2019 i7 16/512
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest