Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tboy93

nagyúr

Koszonom a valaszokat! Mivel a forraskod nem az enyem, marmint "jogilag", nem akarom kozszemlere bocsajtani :N Legnagyobb problemam az, hogy egyedul fejlesztem az appot, a megfelelo tudas nelkul. Ezen a cegen belul tok massal foglalkoztam amikor jott a fonok otlete, hogy irjam meg ezt az appot. Ekkor voltam 2. feleves a proginfo alapszakon, meg kb. semmit nem ertettem a programozashoz. Autodidakta modon a gugli segitsegevel raktam es rakom ossze most is a szoftvert es tudom, hogy sok mindent valoszinuleg nem igy kene csinalnom benne, de sajnos nincs senki akitol tanacsot kerhetnek a cegen belul vagy aki ranezne a kodomra es megmondana mi a szar benne, esetleg mit irjak at mire. Kicsit off, de ezert is gondolkodom mar jo ideje munkahely valtason, nem erzem hogy megfeleloen fejlodnek, jo lenne ha lennenek olyan emberek mellettem, akik tudnak jol programozni. Egyebkent kb. 1 ev fejlesztes utan az ELTE-n levo kemeny 3db java-s targyat kb. kiraztam a kisujjambol, sajnos nem a suliban fogok megtanulni mindent, erre hamar rajottem.

Az android studioban par eszkozt mar probaltam, mar le tudom csekkolni hogy mennyi memoriat allokal a szoft, latom a futo szalakat is. Kicsit kinai meg nekem, de probalom megerteni.

Kepeket probaltam mindig az Universal Image Loaderrel meghivni, amikor vege az activitynek akkor az imageLoaderen meghivom a memoria es cash felszabaditasara vonatkozo metodusokat is.

A threadeket leallitom, mielott kilepek az activityrol. Bar ez a leallitas nem tudom mennyire valid, de nalam ugy zajlik, hogy a threadnek irok stop metodust, ami csak egy boolean flaget allit at falsera, igy a run() reszben futo dolgok nem hajtodnak vegre. Azt hiszen ezt igy tanultuk programozasi technologiakbol anno.

Hasznalok nehany sajat, nem statikus osztalyt.

LeakCanary-ra is ranezek holnap :R

Új hozzászólás Aktív témák