Hirdetés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Sokak tetszését elnyerheti a Sharkoon legújabb billentyűzete
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Ma én is belefutottam ebbe a problémába:
new onAttach(Context context) is not being calledArról van szó, hogy, ha fragmenteket használsz, akkor korábban (android lalipapival bezárólag) az onAttach paramétere az az activity volt, ahova a fragment bekerült. Ez szép és jó, mindenki örült. De én hülye (és sokan mások) már felrakták az újabb, 6-os droidhoz való 23-as SDK-t, amiben az onAttach(Activity activity)
deprecatedlett, és használd helyette az onAttach(Context context)-et. A duplaszívás az benne, hogy a context az nem mindíg elég, sokszor az activityre szükség van, amin rajta van a fragment. A másik szívás, hogy nem szokása a droidnak meghívni az onAttach(context) eseményt. Ez ott derült ki, hogy természetesen az onAttach eseményben el akartam menteni az activity-t egy getactivity() hívással, de valahogy furcsa módon mindíg null volt.
Elba****tam vele az estét, meg egy jó időt, míg a projektemet visszacsináltam a korábbi, 22-es SDK-ra."Nekem annyira megtetszett, hogy a szakdogámba is belekerül."
Érdekesen néz ki.
Még véletlenül sem merek róla bármi véleményt mondani, mert nem mélyedtem el benne semennyire, de most is eléggé kavarodik a fejemben a pascal, c#, java kód egyszerre, és most hirtelen nem hiányzik egy olyan programnyelv, amiben mindhárom egyszerre jelen van
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- HP omen 17-w131ng bontva
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest