Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Ma én is belefutottam ebbe a problémába:
new onAttach(Context context) is not being calledArról van szó, hogy, ha fragmenteket használsz, akkor korábban (android lalipapival bezárólag) az onAttach paramétere az az activity volt, ahova a fragment bekerült. Ez szép és jó, mindenki örült. De én hülye (és sokan mások) már felrakták az újabb, 6-os droidhoz való 23-as SDK-t, amiben az onAttach(Activity activity)
deprecatedlett, és használd helyette az onAttach(Context context)-et. A duplaszívás az benne, hogy a context az nem mindíg elég, sokszor az activityre szükség van, amin rajta van a fragment. A másik szívás, hogy nem szokása a droidnak meghívni az onAttach(context) eseményt. Ez ott derült ki, hogy természetesen az onAttach eseményben el akartam menteni az activity-t egy getactivity() hívással, de valahogy furcsa módon mindíg null volt.
Elba****tam vele az estét, meg egy jó időt, míg a projektemet visszacsináltam a korábbi, 22-es SDK-ra."Nekem annyira megtetszett, hogy a szakdogámba is belekerül."
Érdekesen néz ki.
Még véletlenül sem merek róla bármi véleményt mondani, mert nem mélyedtem el benne semennyire, de most is eléggé kavarodik a fejemben a pascal, c#, java kód egyszerre, és most hirtelen nem hiányzik egy olyan programnyelv, amiben mindhárom egyszerre jelen van
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo LOQ 15IRX10, FHD IPS, i7-13650HX ,NVIDIA RTX 5070, 24GB DDR5, 512GB NVMe, gar
- HÁLÓZATI SWITCH AKCIÓ! Több db egyben, használt, nem használt , dobozos, 24-, 26-, 48 portos!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- GMKtec G3 Plus Intel N150 16GB RAM + 512GB SSD WIN 11 Pro , garancia 2027.10.27.-ig
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest