Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Benex
    senior tag

Nekem folyamatosan fagyott induláskor, nem tudta betölteni az android-sdk-t, amíg ki nem töröltem a ddms.cfg-t, akkor újragenerálta és utána jó lett kb. minden harmadik indításnál eljátszotta. Ezenkívül valamitől baromi lassú lett az egész. Találtam benne még más bugot is, de ez kiverte a biztosítékot. Újraraktam mindent, ugyanolyan fos volt utána is. :)

Igen fejlesztik még, de látod most is bugos sajnos. Közben közelebből megnéztem az intellij-t és bizony tévedtem, baromi jó kis IDE.

Na mindegy, nem IDE flamet akartam indítani, csak annyit, hogy érdemes megnézni :)

Eclipse tényleg szar lett, na de az intellij, lassú, sokat gondolkozik, néha azt jelzi hibának hogy nem létezik az R.java, mostani beta 0.8.0 gyorsabb lett, de pl nem tudom [ ], {, > ezeket a jeleket manuálisan kiirni, csak ha ő magának csinálja.

Az avd is új lett? Egyenlőre egy virtuális telo se indult el főleg n5 android l-el, egy éjszaka alatt sem indult be :((

Android Studio tetszik, meg jó lenne de egyenlőre bugos nagyon, mondjuk jobb mint az "új" eclipse juno....

Új hozzászólás Aktív témák