Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benex
senior tag
Sziasztok!
Van köztünk olyan, aki külföldön dolgozik android fejlesztőként? Szerintem ne spameljük a topikot vele , így ha van , megkérném, PM-be irjon már nekem.
Köszönöm előre is

-
Benex
senior tag
válasz
Arcanus
üzenetére
Én is csak azt tudom mondani, hogy megéri. Mióta supported lett a google is eléggé nyomja (android ktx), illetve a mostanio dev. keynote-ban is már ők maguk is minden fejlesztést kotlinba mutatnak be. Én is használom, java után nem lesz nehéz áttérni, viszont nagyon sok hasznos feature van benne ami után a javat használni lesz rosszabb

-
Benex
senior tag
válasz
kusztax
üzenetére
Háááát én ilyet nem mondanék, főleg kezdőként. Kezdőként nagyon nehéz megsaccolni, hogy pontosan mennyi idő is megcsinálni egy adott UI-t hogy jól nézzek ki a régi kicsi telokon is , egy activityt vagy akár a fragmentek kezelése, vagy hogy az összes feature menjen szépen a minsdktól a targetsdk-ig.
-
Benex
senior tag
-
Benex
senior tag
válasz
balazs1022
üzenetére
Szai , azt ugye tudod, hogyha te ilyen működést akarsz beleírni a system-be, akkor neked szerintem kelleni fog a ROM forráskódja és neked kell meg vissza forgatnod miután beleírtad ezt a működést?

-
Benex
senior tag
-
Benex
senior tag
válasz
angyalpc2
üzenetére
1.
android:screenOrientation="portrait" // nem engedi elforgatni
android:configChanges="orientation|screenSize" // ha elforgatja nem tölti újra az activity-t (csak ha az onConfigChanges metódust felülirod)2.
<Button
width= 40dp
height=40dp
background: @drawable/your_images//kép beállítása
/>3.
<ImageView
width: match_parent
height: match_parent
scaletype: fitXY vagy center />Én ha beállítok egy képet egy button-nak akkor teljesen a kép alakját veszi fel.
-
Benex
senior tag
Sziasztok , PreciseCallState-t használt már valaki ? Ha igen tudna benne segíteni? Már csak az elején , hogy hogyan tudnám importálni. Azt olvastam hogy hidden-api és ilyennel még sosem volt dolgom . Előre köszönöm!
-
Benex
senior tag
Sziasztok , olvastam már , hogy valaki kért itt álláslehetőséget ismerősének és hogy ajánlottatok neki hogy hova írjon viszont veszem én is a bátorságot , hogy én is szeretnék érdeklődni android fejlesztői állásról. Alap dolgaim meg vannak, angol, java sőt már a kotlin is egész jól megy mint új feltörekvő android progarmozási nyelv 2+év , x darab referencia app stb. Ha esetleg tudtok lehetőséget pü-ben kérjek jelezzetek. Köszönöm előre is

-
Benex
senior tag
válasz
lanszelot
üzenetére
Szia , jelenleg munkára és otthoni fejlesztsére is a saját telefonomat egy s7 edge-t használok és én is sqllite-be fejlesztek éppen egy saját projectet. A lényeg, nem merem még rootolni a telomat a a sumsung knox cucca miatt. Én tettem egy menüt a telomba ami kiirja nekem az adatbázis tartalmát egy txt-filebe . Ehhez csinálok egy mappát az externál storage-n. Bizok benne , hogy jól irja ki. Más ötletem erre nekem nincs , hogy root nélkül is megtudjam nézni azt a bizonyos mappát.

-
Benex
senior tag
-
Benex
senior tag
-
Benex
senior tag
válasz
istvan0122
üzenetére
Szia, egy kis részlet a kódból és többet tudnánk segíteni

-
-
Benex
senior tag
Sziasztok , én ugyan android fejlesztésben dolgozom már egy ideje(augusztusban lesz 1 éve a munka, illetve az android miatt kezdtem el programozást is tanulni) . A kérdésem nekem az lenne, hogy a szintemet hogyan tudom megítélni?
A fentebb említett interjús teszthez nincs hozzáfűzni valóm
Mi alapján tudom megitélni kb?? Több alkalmazás van kint playstore-ban cégesek. sajátok is voltam illetve annó volt 1-2 cyanogen mod témám is kint. Tudom személyszerint, hogy rengeteget kell még tanulnom, de mégis kíváncsi vagyok hol állhatok most
Előre köszönöm a válaszokat 
-
Benex
senior tag
Sziasztok , csak egy szimpla kérdés: Most, hogy a Kotlin hivatalosan is elismert android fejlesztői nyelv lett , szerintetek mennyire fognak rámenni a fejlesztők erre a java-ról? Értem én hogy java marad a fő, de pl az I/O-n , amiket bemutattak új feature-k nagy részét már kotlinba írva(fragment tricks) mutatták be? Én dolgoztam vele android fejlesztésénél 1-2 projectben és nem mondanám rossz nyelvnek, de 1-2 dologban azért nehezen igazodtam ki. Vélemények?
Köszönöm aki kommentálja !

-
Benex
senior tag
Sziasztok!
Unit tesztet szeretnék írni. Natív java tesztekkel nincs is bajom , de amint context-et kell létrehozni már jönnek is a NullPointerExceptionok.
Kód részlet:@RunWith(JUnit4.class)
@Suite.SuiteClasses({TokenHandler.class})
public class TokenTest extends InstrumentationTestCase{
@Test
public void expiredTokenTest(){
TokenHandler th = new TokenHandler();
Date date = getDate(2016,2,1);
Key key = MacProvider.generateKey();
String compactJws = Jwts.builder()
.setSubject("Joe")
.setExpiration(date)
.signWith(SignatureAlgorithm.HS512, key)
.compact();
Context context =getInstrumentation().getContext().getApplicationContext();
// getInstrumentation().getTargetContext()
assertTrue("Token",th.expiredTest(context,compactJws));
}
}A contextem null. Hogyan tudok context-tel dolgozni test osztályban?? Előre köszönöm!
-
Benex
senior tag
Kiprobáltam és ugyan úgy egyiken megy , másik eszközön már nem. Prinscreen fomában megosztom a kód releváns részét, ami olyan azokat kivágtam a képről. A képen látzsik , hogy formázom a date-t és az outputstring teljesen jó viszont utánna már amikor date objectté alarom castolni vissza tért a rossz formába. Lehetséges, sőt biztos hogy valami kis hibát vétek amit még nem látok. remélem tudotok segiteni.
Előre köszönöm!
-
Benex
senior tag
Sziasztok!
Olyan gondom akadt, hogy simpledateformat-ot hazsnálok és tesztelés alatt nem kaptam semmilyen exceptiont, viszont többen vissza jeleztek , hogy megfagy az app. Letesztelem egy hasonló készüléken mint amin kaptam a hibát. Az én samsung s7men nem jön le a parsedate exception (se sony, se lenovo), viszont lg g4-en és más lg készülékeken elöjön. Mire probáljak gondolni a degugnál? (Jelenleg kódot nem tudok megosztani , későbbiekben ha szükséges igen)
Előre köszönöm a tippeket!!

-
Benex
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen , már frissítettem 1.0.2-ről 1.0.3 és akár 1.0.4-re is , de ha ezt megteszem akkor itt a következő error , amikre már nem találtam semmi érdemi választ az interneten.
Ezeket nem ismeri fel:
SocialAuthAdapter
Unresolved reference: brickred
és ez
import org.brickred.socialauth.android.SocialAuthAdapter
( a teljes hibakódot feleslegesnek tartom bemásolni, azokra a fileokra mutat, amikben ez van használva )
Kerestem hozzá tartozó dependencies-t, de nem találtam , hogy talán annak is növelni kellene a verzió számát. -
Benex
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám van , hogy elkezdtem dolgozni egy cégnél android fejlesztői pozícióba , és a régebbi projecteket is már nekem kell tovább fejlesztenem. Ami problémám akadt, hogy kotlin nyelven irták nagy részét. Eddig sikerült megoldanom nagyjábol minden problémát , viszont most akadt egy amin 1 napnyi szenvedés után nem jutok tovább.
Rebuild illetve run esetén is kapom ezt a hibát:Error:Execution failed for task ':app:compileDebugKotlin'.
> com/intellij/util/containers/EmptyIteratorAz appban a gradle fileban látom, hogy nem a legfrissebb kotlin van , (1.0.2 van most és 1.0.4 a legfrisebb) de ha átirom akkor pár extension-t nem ismer fel.
A kérdésem az lenne , valaki találkozott e már ilyen hibával, és ha igen hogyan oldotta meg. Probáltam kitörölni a Build és app/build mappát és újra legeneráltatni, akkor is elöjött a hiba. Minden kotlin configot beállítottan és akkor is elöjött ez a hiba.
Előre köszönöm szépen a segítséget.

-
Benex
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Mielőtt nagyon leszolnátok, ha nagyon nagy butaságot irtam , első böngésző probálkozásom.
public class MainActivity extends Activity {
private WebView webview;
private Button btn;
private EditText url;
private String url_adress;
@Override
public void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
super.onCreate(savedInstanceState);
setContentView(R.layout.activity_main);
this.url = (EditText)findViewById(R.id.url);
this.url_adress = url.getText().toString();
this.btn = (Button)findViewById(R.id.load_btn);
this.webview = (WebView)findViewById(R.id.webView);
WebSettings settings = webview.getSettings();
settings.setJavaScriptEnabled(true);
// webview.setScrollBarStyle(WebView.SCROLLBARS_OUTSIDE_OVERLAY);
webview.setWebViewClient(new WebClientClass());
webview.loadUrl("http://www.google.com");
btn.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
@Override
public void onClick(View v) {
webview.loadUrl(url_adress);
}
});
}
}
class WebClientClass extends WebViewClient
{
@Override
public void onPageStarted(WebView view, String url, Bitmap favicon) {
super.onPageStarted(view, url, favicon);
}
@Override
public boolean shouldOverrideUrlLoading(WebView view, String url) {
view.loadUrl(url);
return true;
}
}Illetve a gomb megnyomása után , a következőt kapom , amire interneten nem találtam olyan választ ami megoldaná
W/BindingManager﹕ Cannot call determinedVisibility() - never saw a connection for the pid: 13458 -
Benex
senior tag
Sziasztok
Egy számotokra szerintem egyszerű kérdésem lenne, de nekem valamiért nem megy. Csinálni szeretnék egy végtelenül egyszerű böngészőt. webview.loadUrl("http://exampla.hu"); így tökéletesen betölti a webview-om az oldalt , ha így statikusan adom meg neki a címet, de szeretném, ha egy edittextből kapott string alapján töltené be az oldalt, egy gomb lenyomása után. Ez valamiért nem történik meg és még hiba üzenetet se kapok , hogy miért.
Ha tudnátok itt segiteni , vagy valami oldalt belinkelni ami leirja szépen, hogy egy edittextből kapott stringet töltsön be , megköszönném. Már 2 napja probálkozok és valamiért nem jön össze.Előre köszönöm a segítséget.

-
Benex
senior tag
A random generált 3 szám lenne a lista eleme. És ugye az adapteres verziót ismerem, és nem tudom, hogy a random számokat hogyan generáljam le hogy azokat ki tudjam listázni. (bocsánat ha nehezen érthető, de nem igazán tudom jobban megfogalmazni ) És persze , hogy annyiszor legyen külön generálva ez a random , ahány sor lesz.
-
Benex
senior tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni, mégpedig , van egy listview layout-om, és a lista elemeit random generálom ki( 3 szám ) , viszont a sorokat is random generálnám ki (1 és 10 között hozzon létre). Hogy tudom ezt véghez vinni? Amiket eddig próbáltam , nagyon nem jöttek össsze, még a 3 randomszámoit se tudopm lista elemnek betenni.
Előre köszönöm szépen a segítséget

-
Benex
senior tag
Sziasztok , problémám akadt az android studio telepítésével. 3 napja újra tettem a gépet, előtte jól volt. Most amit irok kódot nem tudom futtatni a készüléken az alábbi hiba miatt:
Error:Execution failed for task ':app:dexDebug'.
> com.android.ide.common.internal.LoggedErrorException: Failed to run command:
C:\Users\Benjámin\AppData\Local\Android\sdk\build-tools\21.1.2\dx.bat --dex --no-optimize --output C:\Users\Benjámin\AndroidStudioProjects\TippTipp\app\build\intermediates\dex\debug --input-list=C:\Users\Benjámin\AndroidStudioProjects\TippTipp\app\build\intermediates\tmp\dex\debug\inputList.txt
Error Code:
1
Output:
UNEXPECTED TOP-LEVEL EXCEPTION:
java.lang.RuntimeException: C:\Users\Benjámin\AndroidStudioProjects\TippTipp\app\build\intermediates\classes\debug: file not found
at com.android.dex.util.FileUtils.readFile(FileUtils.java:51)
at com.android.dx.cf.direct.ClassPathOpener.processOne(ClassPathOpener.java:169)
at com.android.dx.cf.direct.ClassPathOpener.process(ClassPathOpener.java:144)
at com.android.dx.command.dexer.Main.processOne(Main.java:632)
at com.android.dx.command.dexer.Main.processAllFiles(Main.java:510)
at com.android.dx.command.dexer.Main.runMonoDex(Main.java:280)
at com.android.dx.command.dexer.Main.run(Main.java:246)
at com.android.dx.command.dexer.Main.main(Main.java:215)
at com.android.dx.command.Main.main(Main.java:106)
1 error; abortingIlletve mostani telepítésnél , már ezt is kaptam:

Mikor külön tettem fel az SDK-t , semmit nem változtattam , oda telepítette ahova ő kínálta fel , úgy sem lett jó, adtam másik útvonalat úgysem lett jó.
Kérlek segítsetek , előre is köszönöm szépen!!

-
Benex
senior tag
Egyik barátom mutatott egy jó "játkot" más platformon , és gondoltam megirom , annyi a léyneg h amcsiban szokás az h aki hamarabb a telefonját veszi a kezébe egy kocsmában pl. annak kell fizetnie, ez ugye annyi, hogy kell egy stopper , az már kész, meg a proximity sensor de a kód már megvan
public void onSensorChanged(SensorEvent event) {
if(event.values[0] == 0){
startTimer = SystemClock.uptimeMillis();
customHandler.postDelayed(updateTimerThread, 0);
}else {
timeSwapBuff += timeInMilliseconds;
customHandler.removeCallbacks(updateTimerThread);
}
}Viszont most azzal szenvedek, hogy a kijelzőt ki is kapcsolja mert így jelenleg minden jól megy 00:00:00-val kezdi , aztán megy tényleg ha leforditom vagy oda teszem az újam , viszont a kijelző lezár akkor leáll a program meg így nem egészen akksi barát.Hogy tudom megoldani azt , hogy ha :"if(event.values[0] == 0){
startTimer = SystemClock.uptimeMillis();
customHandler.postDelayed(updateTimerThread, 0);
}" ez van , akkor a kijelző kikapcsoljon , de ha már elveszem az újam , akkor feléledjena kijelző?olvastam a wakelock-ról, de nem tudom, hogy nekem pontosan az kellene-e?.
-
Benex
senior tag
Sziasztok
Tudnátok segíteni a proximity sensor működéset illetően, hogy miként tudok egy funkciót beadni neki ha 0 az értéke. Meg egy bővebb leírást ha tudnátok linkelni, nagyon hálás lennék Előre is köszönöm
-
Benex
senior tag
Eclipse tényleg szar lett, na de az intellij, lassú, sokat gondolkozik, néha azt jelzi hibának hogy nem létezik az R.java, mostani beta 0.8.0 gyorsabb lett, de pl nem tudom [ ], {, > ezeket a jeleket manuálisan kiirni, csak ha ő magának csinálja.
Az avd is új lett? Egyenlőre egy virtuális telo se indult el főleg n5 android l-el, egy éjszaka alatt sem indult be

Android Studio tetszik, meg jó lenne de egyenlőre bugos nagyon, mondjuk jobb mint az "új" eclipse juno....
-
Benex
senior tag
Sziasztok , van egy kis programom ami tartalmaz 2 gombot Max volume és Min volume. Értelem szerüen az egyik gomb minden hangot maxra vesz a másik meg mindent nullára. (Kivéve a telefonálás hangereje, azaz hogy ha feéhivnak ne kelljen azt állítani).
Viszont barátnőm felhivta figyelmemet , hogy ez igen iskolába jól jön h ha netán le is veszi ahangot de pl ha játszana és ott nem vette le , akkor baj van , és mennyivel egyszerübb lenne egy widget, hogy ne kelljen a programot megnyitni.Widgetet még nem csináltam sose. tegnap kezdtem neki de sehogy sem halad. Valami segitséget kérhetek hogy hogy lehetne megvalósitani hogy: Egy togglebuton a widget aminek a szövege Mute ON/Mute OFF, és ennyiből álna az egész.(És ehhez a widget.class-ba külön meg kell irni a hang fel illetev le vevős kódot, vagy lehet a másik osztályból hivatkozni rá?)
Előre köszönöma segítségeteket!!!!

-
Benex
senior tag
Sziasztok!
Egy nagyon egyszerü prograot csinálok. A vak irás jeleit rendes betük mellé szeretném tenni. 3 osztályom lenne fő osztály (itt ki lehet választani hogy a magyar ill. angol brille jelek legyenek ).
Ez a kód a hun_braille.xml
<RelativeLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
xmlns:tools="http://schemas.android.com/tools"
android:layout_width="fill_parent"
android:layout_height="fill_parent" >
<ScrollView
android:layout_width="wrap_content"
android:layout_height="wrap_content" >
<LinearLayout
android:layout_width="fill_parent"
android:layout_height="fill_parent"
android:orientation="vertical" >
<!-- Elso elem a görgetősávban -->
<RelativeLayout
<TextView
android:id="@+id/txtview1"
android:layout_height="234dp"
android:layout_alignParentLeft="true"
android:gravity="center"
android:text="A" />
<ImageView
android:id="@+id/imageViewA"
android:layout_alignParentRight="true"
android:src="@drawable/Braille_A1" />
</RelativeLayout>
<!-- Második elem -->
<RelativeLayout
<TextView
android:id="@+id/txtviewB"
android:layout_alignParentLeft="true"
android:gravity="center"
android:text="B" />
<ImageView
android:id="@+id/imageViewB"
android:layout_alignParentRight="true"
android:src="@drawable/Braille_B2" />
</RelativeLayout>
</LinearLayout>
</ScrollView>
</RelativeLayout>És valamiért nem fut le , hibát sem ír és nem tudom mi a gond.
(Kép furmátumnak milyennek kell lennie? Jelengleg *.png és drawable mappában van)Előre nagyon köszönöm a segítséget!
-
Benex
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm, megcsináltam és jól is működik

-
Benex
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
KÖSZÖNÖM
sikerült! Viszont itt később, hogy tudom beállítani hogy ha már 1x Ok-ot nyomott az illető, akkor többszöri indításnál ne jöjjön fel az ablak??? -
Benex
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hú az ilyeneket rég óta kerestem, csak nem tudtam milyen kúlcsszóval keressem

Amúgy ilyesmit szeretnék most csinálni(és API 8-től) , amin egy figyelmeztető szöveg van. -
Benex
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Megpróbálom , köszönöm
Öszintén még nem foglalkoztam az AlertDialog dolgokkal, eddig nem volt rájuk szükségem , és most kipattant egy ötlet és hát nem nyugszom amíg meg nem csinálom, de most neki vetem magam ennek a résznek.Köszönöm mégegyszer

-
Benex
senior tag
Köszönöm sz eddigis segítségetiteket, ne haragudjatok, hogy ha nem irok vissza hogy sikerült-e vagy sem , csak nincs sok időm.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a jelenleg készitett alkalmazásomat szeretném egy figyemeztető szöveggel(Ez LinerarLayout és csináltam neki class-t is igaz abban csak a setContentView() van és a gomb finish()-e) kezdeni , amit Theme.Dialog-ba állítok be és azt szeretném, hogy mikor megnyilik az app megjelenik ez is de mögötte látszik az igazi app , de amíg az Értettem gombot meg nem nyomják a az alkalmazás nem lép ki az activityből. (Később szeretném majd beletenni azt is , hogy egy checkBox pipa be és akkor többet nejelenje meg , ezt tudom h sharepreferences-sel kell majd).Mivel tudom ezt megcsinálni hogy megnyiljon így ez a kettő layout??? (bocsánat ha nem annyira érthetően fogalmaztam)
Nagyon köszönöm a segítségeteket !!!

-
Benex
senior tag
Sziasztok vagy listview layoutom. Hogy tudok a listában szereplő szövegek mellé egy képet tenni? (pl egy nyilat)
-
Benex
senior tag
Sziasztok.
Beállítom a layout háttérszínét valamire és megteszem ugyan ezt az actionbar-ral is, viszont ott marad egy csik.Azt a csíkot , hogy tudnám eltüntetni onnan???. Előre köszönöm
-
Benex
senior tag
Java kód szinten, hogy tudom leellenőrizni, hogy rootolt-e a készülék, vagy nem? (manifest permission nélkül)
-
Benex
senior tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Én az intentet hívása elé tenném.

-
Benex
senior tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Most lehet hülyeség írok (kezdő vagyok még eléggé) de valahol olvastam a "notifydatasetchanged() ;" cuccrol, és mintha ilyenre lenne jó, hogy frissíti a listát és utána ha meghivod az intentet szerintem hozzá adja. (amit tanultam eddig abból élek, szóval megint elmondom, hogy bocsánat ha hülyeség írtam
) -
Benex
senior tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Én [ezt ] találtam, remélem segít

-
Benex
senior tag
Unfortunetly, Simple Reboot has stopped , gondoltam arra , hogy reboot miatt áll le, de nem hiszem, hogy az a baj. Arra gondoltam , hogy ilyenkor kell e a finish();???
(Újabb észrevétel ART vm alatt nem megy,azaz itt is FC lesz, de itt nem is indul újra, most állok vissza dalvik-ra ) -
Benex
senior tag
Sziasztok.
Egy nagyon egyszerű prgramot akarok csinálni (vagyis kész van) de van egy kicsi hiba. A program csak annyi lenne , hogy egyetlen gomb van ami újra indítja a telefont.
A Manifest-ben beletettem , hogy kérjen superuser engedélyt , így:
<uses-permission android:name="android.permission.ACCESS_SUPERUSER"/>Ezzel nincs is semmi bajom, a kód hogy reboot legyen így néz ki:
public void reboot(View v) throws IOException {
Runtime.getRuntime().exec(new String[] { "/system/bin/su", "-c", "reboot now" });
}A program müködik, tehát újra indul a telefon viszont mielőtt megtenné hibaüzenetet dob ki.
Nem tudjátok, hogy mitől lehet???
Előre köszönöm a segítségeteket!
-
Benex
senior tag
Sziasztok!
A computerschookl-ba járok Debrecenbe és szoftverfejlesztőnek tanulok. Nyári gyakorlatot keresek , ami android szoftverfejlesztéssel kapcsolatos.(Mivel iskola elvégzése után is ezzel szeretnék foglalkozni) Sajnos eddig nem találtam magamnak egy helyet sem , ahova tudnék jelentkezni , mivel nincs "hallgatói jogviszonyom".3 éve fogllakozok androiddal, így minden téren ( pl. romolgatás( virtuálisan ubuntu os-on rom forgatás ), kernelek cseréje , és android alkalmazások írása ( egyenlőre alapszinten )). Ha tudnátok nekem segíteni , lehetőségeket mondani, hogy hova próbáljak jelentkezni, nagyon megköszönném.
Ismert programozói nyelvek: Java(alap),C++( 1 éve tanulom,középszinten vagy még jobban is megy ), HTML ( 5 ),CSS,SQL.
Alapszinten beszélek angolul és Németből most tervezek nyelvvizsgát középszinten(április-május körül, és ezután 1-1,5 éven belül angolból is szeretnék ).
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket, nagyon fontos lenne ez nekem
Üdv: Benex
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Gyúrósok ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- Le Mans Ultimate
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nintendo Switch 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)