Hirdetés
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
nem egészen így lesz a programom
inkább úgy, hogy van egy író, aminek több könyve van, de egy könyvet csak egy ír
szóval rámegyek, hogy Gárdonyi Géza, és kijön az egri csillagok, meg az összes könyve Gárdonyinak, szóval pont fordítva írtad, ahogy én elképzeltem
azt tervesztem,
A eset:
hogy alapból az lenne, hogy alapból van ugye két tab, egyiken az összes író, ha átlapozok a másikra az behúzza az összes íróhoz tartozó összes könyvet, ugyanis lehet valaki csak a könyvek között szeretne böngészni, mert pl nem tudjam ki írta, csak a címét.. (nem túl életszerű példa, de a programomnál nagyon is)B eset:
rákattintok egy íróra és behúzza a az ahhoz az íróhoz tartozó könyveket (amiket ő írt). vagyis a JOINolt mezőket.utánanéztem kicsit, és lehet futásidőben cserélgetni a tabok tartalmát, úgy hogy a felhasználó ne vegye észre, csak a tartalom változzon (a fragment, de tabokon ne látszódjon semmi)
[link]
[link]más: foglalkoztál már kamerával készített kép SQLiteban való letárolásával (és lekérdezésével)?
szerintme BLOB helyett az útvonalat fogom letárolni (ahogy néztem ennek egyszerűbbnek kell lennie, meg hasznosabb is, minden fotós alkalmazás ezt használja). persze itt kezelni kell, ha kitörli a júzer a képet, de szerintem ez nem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest