- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Tavaszi hardvernyitány
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benex
senior tag
Sziasztok!
A computerschookl-ba járok Debrecenbe és szoftverfejlesztőnek tanulok. Nyári gyakorlatot keresek , ami android szoftverfejlesztéssel kapcsolatos.(Mivel iskola elvégzése után is ezzel szeretnék foglalkozni) Sajnos eddig nem találtam magamnak egy helyet sem , ahova tudnék jelentkezni , mivel nincs "hallgatói jogviszonyom".3 éve fogllakozok androiddal, így minden téren ( pl. romolgatás( virtuálisan ubuntu os-on rom forgatás ), kernelek cseréje , és android alkalmazások írása ( egyenlőre alapszinten )). Ha tudnátok nekem segíteni , lehetőségeket mondani, hogy hova próbáljak jelentkezni, nagyon megköszönném.
Ismert programozói nyelvek: Java(alap),C++( 1 éve tanulom,középszinten vagy még jobban is megy ), HTML ( 5 ),CSS,SQL.
Alapszinten beszélek angolul és Németből most tervezek nyelvvizsgát középszinten(április-május körül, és ezután 1-1,5 éven belül angolból is szeretnék ).
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket, nagyon fontos lenne ez nekem
Üdv: Benex
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest