Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Megpróbálom. Végiggondolva a lehetőségeket, mindig a visszatérésnél van a gondom. Az Activity ugyanis az onActivityResult-ba tér vissza (ami a MainActivity-ben van), ill. a DialogFragment is az Activity-t kapja meg, tehát oda mehet vissza.
Namármost: Vagy szétosztom mindkét helyen a négy további osztály irányába az eredményeket (pl. a rquestCode alapján)
Vagy mégis egyszerűbb (csak áttekinthetetlenebb), ha az egyes eseményeket itt (vagyis a visszatérési metódusokban) kezelem le.
Hm. Emellett még meg kell tartani egy csomó paramétert, ami ugye vagy egy "utazó" Uri, de valószínűbb, hogy kellene csinálnom egypár változót (pl. egy retained Fragmentben), és a kérdések során ezek kerülnek egymás után feltöltésre. Amikor az utolsó kérdés is teljesült, akkor ezen változók alapján tudom végrehajtani a feladatot (pl. az import-ot). A változók talán azért előnyösebbek, mert segítenek, ha egy lépéssel vissza kell lépni. ((Mert pl. a FileSelector-nak meg kell kapni a "címsort" is, vagyis, miért válasszunk ki egy file-t.))
Lehet, h. kicsit zavaros, bocs. De bennem valahogy talán kezd körvonalazódni. Köszönöm a segítséget!
Kicsit még kezdő vagyok ebben a szervezésben, túlnőtt rajtam a program (önmagában már működő 31 class, 4 funkcióval, és ez tenne rendet közöttük), de majd belerázódom...
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- YouTube
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- BLACKBOX ServeSwitch octet 724-746-5500 -
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kicsit még kezdő vagyok ebben a szervezésben, túlnőtt rajtam a program (önmagában már működő 31 class, 4 funkcióval, és ez tenne rendet közöttük), de majd belerázódom...