Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• thon73

tag

válasz Karma #1519 üzenetére

Megpróbálom. Végiggondolva a lehetőségeket, mindig a visszatérésnél van a gondom. Az Activity ugyanis az onActivityResult-ba tér vissza (ami a MainActivity-ben van), ill. a DialogFragment is az Activity-t kapja meg, tehát oda mehet vissza.
    Namármost: Vagy szétosztom mindkét helyen a négy további osztály irányába az eredményeket (pl. a rquestCode alapján)
    Vagy mégis egyszerűbb (csak áttekinthetetlenebb), ha az egyes eseményeket itt (vagyis a visszatérési metódusokban) kezelem le.
    Hm. Emellett még meg kell tartani egy csomó paramétert, ami ugye vagy egy "utazó" Uri, de valószínűbb, hogy kellene csinálnom egypár változót (pl. egy retained Fragmentben), és a kérdések során ezek kerülnek egymás után feltöltésre. Amikor az utolsó kérdés is teljesült, akkor ezen változók alapján tudom végrehajtani a feladatot (pl. az import-ot). A változók talán azért előnyösebbek, mert segítenek, ha egy lépéssel vissza kell lépni. ((Mert pl. a FileSelector-nak meg kell kapni a "címsort" is, vagyis, miért válasszunk ki egy file-t.))
    Lehet, h. kicsit zavaros, bocs. De bennem valahogy talán kezd körvonalazódni. Köszönöm a segítséget! :R Kicsit még kezdő vagyok ebben a szervezésben, túlnőtt rajtam a program (önmagában már működő 31 class, 4 funkcióval, és ez tenne rendet közöttük), de majd belerázódom...

Új hozzászólás Aktív témák