Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
SektorFlop
üzenetére
Köszi SektorFlop! Én már feladtam, pedig klassz lenne

Feladat a következő: van egy listfragment balról, bármelyik elemét tappintva annak részletei megjelennek egy - nevezzük így - editfragmentben jobbról. Az editfragment mintegy "kiúszik" az elemből, majd "visszaúszik" a listába. A nehézséget az jelenti, hogy az editfragment eltűnése UTÁN a listfragment a teljes képszélességet foglalja el.
Ameddig eljutottam: A két fragment egy linearlayoutban volt. Az editfragment lassabban tűnt el, mint a helyéül szolgáló frame, így az animáció nem látszott.
Az a gyanúm, hogy átfedő fragmentekkel kellene dolgoznom (framelayout) és a programból beállítani a szélességeket. Igaz, hogy a listfragment így is azonnal elfoglalná a teljes szélességet, de legalább látszana az átfedő editfragment animációja. Ehhez a történethez viszont elég sok elvarázsolt számítás kellene - különösen, ha hozzávesszük, hogy más az elrendezés fekvő és álló módban.
((Extraként még jobb lenne, ha az activity-k is így animálnának, csak teljes képernyőben. De ez már egyszerűbb ügy lesz.))
Minden jó ötletet köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest