-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
stmiklosi #29028 üzenetére
Én is olvastam erről a Samsung-féle tesztről, hogy 80%-ig töltve az akkut megnő annak az élettartama, de abban a cikkben a cella melegedésével magyarázták az élettartam csökkenését, márpedig a melegedés a töltőáram függvénye, tehát - elméleti síkon - a töltőáram csökkentése lenne a megoldás. A másik, amit nem értek, az az, hogy egy 2 Ah-s akku 2A-es (azaz 1 C-s) töltőáramtól csak minimálisan melegszik.
-
anonym1s
őstag
válasz
stmiklosi #29028 üzenetére
Kossz a kimerito valaszt! Mostmar nagyjabol tudom hogyan mukodik a toltesvezerlo, de azt meg mindig nem tudom hogy miert nem marad kikapcsolva ha radugjak a toltot.
Miert akar folyton bekapcsolni amint radugjak a toltot?Na, kozben beszeltem a tesommal. Radugta a telefonja toltojet a tabletre, es befejezte az ujraindulgatast, most az ures akksi van a kijelzon, szoval ugy nez ki elkezdte tolteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sorozatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós kamerák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest