-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
tvamos #26929 üzenetére
Hali.
Ezt a tesom 6 eves lanyanak vettem, aki most meg csak jatszani fog rajta szerintem es neki teljesen mindegy hogy milyen a "support"-ja, meg a kijelzo felbontasa csak mukoidjon ha hasznalni akarja es pont itt lep kepbe az akksi. Ha idosebb lesz kap jobbat de most ez is jo lenne, csak ez a 2 oras akku ido nagyon lerontja.Ja, tegnap kutattam meg kicsit es azt talaltam, hogy wifi problemak a d70pro-val vannak, allitolag ezzel a d70pro2-vel oke a wifi. Azonkivul most oktoberben jelent meg de mar tobb topik is van az altalad emlitett forumokon. Lehet fel ev mulva lesz ennek is olyan hattere mint az ainol-nak amit irsz, csak most meg uj, de az is lehet eltunik a suyllyesztoben januarra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Epson nyomtatók
- Elektromos autók - motorok
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Windows 11
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest