- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
tragiQss #26876 üzenetére
Fasza. Nem ismertem ezt az oldalt, kossz erte! Viszont annyit hozza kell tennem, hogy nekem jo tapasztalatom volt veluk epp ezen a heten.
Hetfon este rendeltem toluk egy tabletet ugy, hogy rendeles kozben regisztraltam. A rendelesemet elfogadta, le is lett vonva a penz a paypal szamlamrol, de a regisztraciom sikertelen volt. Eloszor azt hittem elgepeltem a jelszot regisztracio kozben, de nem. Ujra tudtam regisztralni ugyanazokkal az adatokkal! Csakhogy ez mar a rendelesem utan volt, emiatt ures volt a rendeles listam. Irtam nekik azonnal hogy mi tortent es kertem hogy rakjak a rendelesemet a listamba. A valasz az volt, hogy nem tudjak, mert bla...bla...bla...
Erre kertem oket, hogy toroljek a rendelesemet, utaljak vissza a penzemet, es ujra megrendelem amikor be leszek jelentkezve. Ez csutortok reggel volt, es aznap este mar a szamlamon volt a penz.
Pentek este ujra akartam rendelni, de gondoltam raerek hetfoig eldonteni hogy ugyanazt rendeljem e, vagy valami mast, mert hetvegen ugysem fogjak postazni, de az ott olvasott nagy szamu rossz velemeny miatt, valoszinuleg kihagyom, es inkabb megyek egy masik uzlethez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AliExpress tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Ipad mini 7 (A17Pro CHIP/Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest