Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• anonym1s

őstag

válasz tragiQss #26876 üzenetére

Fasza. Nem ismertem ezt az oldalt, kossz erte! Viszont annyit hozza kell tennem, hogy nekem jo tapasztalatom volt veluk epp ezen a heten.

Hetfon este rendeltem toluk egy tabletet ugy, hogy rendeles kozben regisztraltam. A rendelesemet elfogadta, le is lett vonva a penz a paypal szamlamrol, de a regisztraciom sikertelen volt. Eloszor azt hittem elgepeltem a jelszot regisztracio kozben, de nem. Ujra tudtam regisztralni ugyanazokkal az adatokkal! Csakhogy ez mar a rendelesem utan volt, emiatt ures volt a rendeles listam. Irtam nekik azonnal hogy mi tortent es kertem hogy rakjak a rendelesemet a listamba. A valasz az volt, hogy nem tudjak, mert bla...bla...bla...
    Erre kertem oket, hogy toroljek a rendelesemet, utaljak vissza a penzemet, es ujra megrendelem amikor be leszek jelentkezve. Ez csutortok reggel volt, es aznap este mar a szamlamon volt a penz.
    Pentek este ujra akartam rendelni, de gondoltam raerek hetfoig eldonteni hogy ugyanazt rendeljem e, vagy valami mast, mert hetvegen ugysem fogjak postazni, de az ott olvasott nagy szamu rossz velemeny miatt, valoszinuleg kihagyom, es inkabb megyek egy masik uzlethez.

Új hozzászólás Aktív témák