- Milyen TV-t vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
afgk2012
tag
Szerintem a fórumozók személyes tapasztalatai sokkal többet érnek ilyen "ettől és attól ne vásárolj" oldalaknál.
Pontosan! Én is ezért járok ide. Viszont egyre sürgetőbb a vásárlás, de még nem vettem semmit. Mert egyre újabb és újabb cuccosokról írtok. Azt már eldöntöttem, hogy én nem várok valamire kettő meg három heteket. Az is biztos, hogy itthoni megbízható garanciás árút vagyok csak hajlandó vásárolni. Sőt, csak olyan helyen, ahol kedvemre kipróbálhatom, mielőtt vakon hazavinném. Ehhez jön még a mérsékelt árszint és végül, de nem utolsó sorban a nekem megfelelő paraméterek. Most úgy tűnik, hogy ezt fogom megvenni valamelyik nagyáruházban. Mondjuk egy TESCO akció keretén belül. De ha tudtok jobb helyet, írjátok meg légyszíves.
Ja-és igen, ha le akarnátok beszélni róla valami olyan valós infó alapján, ami akceptálható, azt nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged