Hirdetés
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
afgk2012
tag
Szerintem a fórumozók személyes tapasztalatai sokkal többet érnek ilyen "ettől és attól ne vásárolj" oldalaknál.
Pontosan! Én is ezért járok ide. Viszont egyre sürgetőbb a vásárlás, de még nem vettem semmit. Mert egyre újabb és újabb cuccosokról írtok. Azt már eldöntöttem, hogy én nem várok valamire kettő meg három heteket. Az is biztos, hogy itthoni megbízható garanciás árút vagyok csak hajlandó vásárolni. Sőt, csak olyan helyen, ahol kedvemre kipróbálhatom, mielőtt vakon hazavinném. Ehhez jön még a mérsékelt árszint és végül, de nem utolsó sorban a nekem megfelelő paraméterek. Most úgy tűnik, hogy ezt fogom megvenni valamelyik nagyáruházban. Mondjuk egy TESCO akció keretén belül. De ha tudtok jobb helyet, írjátok meg légyszíves.
Ja-és igen, ha le akarnátok beszélni róla valami olyan valós infó alapján, ami akceptálható, azt nagyon megköszönném!

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- BestBuy topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- BestBuy ruhás topik
- Proxmox VE
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Vezetékes FEJhallgatók
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Pad 5 6/128 GB
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX