- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Amazon Kindle
- Dell notebook topic
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
buta29030 #28567 üzenetére
Mivel ebben a hozzászólásban mindenki, igy én is meg lettem szólítva, ezért nem bírtam tovább én sem. Visszaolvastam 24001-es számú hozzászólásig.
Egy árva kanyi kérdést nem tettél fel itt a fórumban, hogy milyen tabletet vegyél, vagy más formában sem említetted, hogy milyen igényeid lennének tablet vásárlásra.
Az első hozzászólásod az, hogy a Concorde Novum tabletodnak rossz a hangja, majd az, hogy hihetetlen módon megjavult.
Utána idejössz fröcsögni, hogy mindenki hallgat arról, hogy androidon nem megy a Silverlight/Java/Flash meg blabla.Talán mindez nem történt volna meg, ha KÉRDEZEL.
Mivel nem tetted, egyet tudsz tenni, mint a gazda akinek nincs földje: vess magadra.
Föcsöghetnél még pár sort itt almát körtével összehasonlítva, de túl sok értelme nincs.És mindenki okulására leírom: ha flash-es, java-s vagy silverlight-os oldalt néznél androidos tableten, akkor ne vegyél, mert nem lehet. Vegyél Microsoft tabletet, vagy egyáltalán ne vegyél tabletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest