-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kovacspityu2 #28640 üzenetére
személyeskedésnek haszna nincs. nem vagyok nagy góré, én is főleg kérdezni járok ide. de pár fórumon már megtanultam, ha kérdezek és nem válaszolnak, nem teszem fel másodjára és harmadjára is.
ha akarnak, vagy tudnak, majd válaszolnak. -
törölt tag
válasz
kovacspityu2 #28640 üzenetére
szerintem meg vissza kéne venni az orcából, kisfiu.
Micsoda stílus ez ?
ha valaki kíváncsi valamire, akkor illedelmesen és tisztelettudóan kérdez és várja a választ.
Nehogymár a csík tolja a repülőt.
Volt itt az a másik muki a buta nevű nicknévvel, összekéne téged kötni vele.
nem a francia nevelőnőt hiányolom , hanem a francia gyerekszobát, , micsoda stílus ez, hogy leugatunk itt mindenkit ?
vegyél magadnak, amit akarsz, aztán verd a saját fejed a falba, nehogymár azthidd, hogy valaki itt segít neked, amikor igy nyitsz ? !!hja, és használd a keresőt, ha már lusta vagy visszaolvasni
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest