Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
this is life
Ármester
válasz Narxis #86374 üzenetére
Az usa amiatt került képbe, mert a kinti ár lényegesen barátibb , mint amennyiért itthon megkapod ugyanazt . Ahogy nézem ,bármelyiket választod , nem jársz rosszul , a yoga kicsit dizájnosabb a wifi mu-mimo és az általad említett dolby v-vel több . [link]
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
válasz Narxis #86369 üzenetére
A p11 plus dolby atmos támogatással bír [yoga] vs [p11plus] a yoga quad jbl vs quad speakers . Legalábbis a lenovo oldala szerint . Usákiából lenne jó megcsípni valamelyiket a kettő közül .
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
válasz Narxis #86367 üzenetére
Tipus válogatja , van amelyik jól sikerült , és persze van az a szint amit bottal se szabad megpiszkálni . [link]<---- Ez lemaradt tegnap, a MediaTek Helio G90T nagy vonalakban a Snapdragon 730/g szintjét hozza , telefonban mind a kettőhöz volt szerencsém , azt kell mondanom , hogy nem rossz a mai mezőnyben . Más kérdés , hogy szinte minden felül van árazva vsz . Lásd a qsd 662, mtk p22t SOC-al szerelt tabletek .
-
this is life
Ármester
válasz Narxis #86359 üzenetére
Amennyiben erről van szó , akkor korrekt középkategóriás vas , ha pedig az optimalizaciot se rontották el , akkor vállalható tablet .
Ez alatt árban és tudásban a p11 van qsd662-vel -30% .Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
meri
aktív tag
válasz Narxis #85901 üzenetére
Szerintam az S5e nagyon jó kis tablet. 150€-ért vettem használtan. Csak azért váltottam S6-ra, mert az S7-et boltban kipróbálva megtetszett az S-Pen, meg egy kicsit gyorsabb is, és ebből is találtam garanciás használtat erdeti billentyűvel, olcsón.
Az s5e filmre mind kép-, mind hangminőségben szuper, bár az én szememnek a Netflix HDR-ben néha kicsit túl sötét volt (az S6 nem, ami talán a HDR10 támogatás miatt lehet, a fene tudja). Letöltött / felmásolt fimekkel, YT-bal nagyon jó, és igazából a sebességgel sem volt gond nagy általánosságban. 130-140-et újonnan nem adnék érte, annyiért inkább kipróbálnék egy új Lenovo-t (lásd fentebb, Snapdragon 870 azért nem rossz)uff
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz Narxis #85898 üzenetére
AMOLED és 400 g tömeget az S5e tud.
Ha nem gond a kínai ROM, akkor a Lenovo idei flagshipje (!) megfontolandó Banggoodról, igaz, ez nagyobb és kicsivel nehezebb is.
Szerintem ez most brutálisan jó vétel, már ha a specifikációkból indulunk ki.Elfogadom a sütiket.
-
baal-amiga
senior tag
válasz Narxis #85898 üzenetére
Itthon újan ez a legolcsóbb amoled tab, hw-ben sztem korrekt.
Én a MiPad 5 EU verziót várom nagyon BG-re, árban kb. ugyanez lesz; bár nem amoled, de bármit megesz reggelire."God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
cidalain
veterán
-
®abstract®
őstag
válasz Narxis #85328 üzenetére
Nagyon erős a Lenovo tablet felhozatala
A3 új modell bitang jó lesz!
Ennek a készüléknek pedig a 420 eurós ára az teljesen elképzelhetetlen számomra az adatok alapján simán hozni fogja Galaxy Tab S7 színvonalat kedvezőbb áron![ Szerkesztve ]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
Ennyire fontos a microHDMI?
Ott a Lenovo P11 Pro amiben USB Type-C 3.2-es szabványú csati van ami támogatja a videójel átvitelt is külső megjelenítőre. Így simán tehetsz rá monitort, tévét akármit.
Persze meg lehet várni, csak azért írtam hogy legyen alternatívád, ha esetleg k drága lenne>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Dr.NX
Topikgazda
https://www.gsmarena.com/lenovo_yoga_pad_pro-10924.php
Nem lenne ez rossz, ha itthon tényleg 150 ezer körül indulna az ára. Tartok tőle, hogy inkább a 200-at fogja verdesni.Elfogadom a sütiket.
-
cidalain
veterán
válasz Narxis #85313 üzenetére
A Lenovo elég jó áron van, 4 hangszórós, bárhogy tartod jó lesz a hang. A Type-C csatija viszont csak 2-es szabványú, így videójel nem jön ki. De ha nem akarod külső kijelzőn nézni a filmet, akkor tökmindegy.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
B.i.L
senior tag
válasz Narxis #85313 üzenetére
"Filmnézős, youtube-ozós, böngészős tabletet keresek 100-150 ezer között" Elég sok van ilyenekből,ák-n is tudsz keresni,ha nem kell speciális program.
ha csak ezekre kell,akkor almásat javaslok - tökéletes. ipad8 120k alatt van.
Ha másra is,akkor az 'összefoglaló' is segíthet.
Mostanában engem is elfogott a vágy,hogy Android vonalon MsOffice alternatívát tableten kellene megoldanom.De egyszerűen vagy drága,vagy gyenge[ Szerkesztve ]
Horgászni mentem...B.i.L
-
cidalain
veterán
válasz Narxis #74230 üzenetére
jaja, belegondolva, pl hogy a fenébe tudnék nézni 4 YT videót? ha négyszer nyitom meg az alkalmazást, amit ugye nem lehet. vagy streamnél 4 böngészőablak legyen egyszerre aktív kisebb méretben.
esetleg, ha 1 oldalba van beágyazva a több stream. vagy van olyan app, ahova be tudok ágyazni több stream-címet. mindenesetre ez nem eszközfüggő dolog. alapból egyik sem fogja tudni. ez app kérdés leginkább szerintem.
-
A Zéé
addikt
válasz Narxis #74023 üzenetére
alapból ilyen beállítási lehetőségek vannak:
Ha átállítom az alapértelmezett helyet az SD-kártyára, és telepítek egy appot, az is a belső memóriára megy.
SD kártya formázásnál nem kérdez semmit, csak szól, hogy minden adatot törölni fog, és utána ennyit ír ki:Külön az SD kártyánál szintúgy nem találok lehetőséget arra, hogy beállíthassam belső tárhelynek.Külön az alkalmazásoknál se látok lehetőséget átpakolni appokat ide-oda.
Just a simple Lineman...
-
Fernet
senior tag
válasz Narxis #74017 üzenetére
Köszi, ez jó lenne ha működne, de a korábbi hsz-ben linkelt tabletek közül tudhatja valamelyik? Vagy melyik az a tablet ahol tuti működik ez a funkció? (40k körül keresek tabletet)
-
cidalain
veterán
válasz Narxis #73943 üzenetére
Mert az 10-es, es most 8-asat ajanlottam.
Ugyanakkor nem egy rossz gep. Erosebb mint a Huawei M3 10 Lite, kicsit nagyobb a felbontasa. Nagy szopas, hogy csak 16 gb hattertarat tettek bele, 32 jobb lett volna. Az arazasa jo, annyival dragabb a Huaweinel, amennyivel jobb a soc.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz Narxis #73457 üzenetére
En csak aktualisan elerhetobol ajanlok. A megjelenesekkel az a baj, hogy nem tudjuk mikor jelenik meg a piacon, megjelenik e egyaltalan itthon, mennyibe fog kerulni az is nagy kerdes. Ennyi bizonytalansagra nem lehet ajanlani.
-
cidalain
veterán
válasz Narxis #73447 üzenetére
Nagyjabol ez a ketto van. Az asus 4:3 aranyu, szerintem filmezesre nem a legoptimalisabb, de ettol fuggetlenul persze lehet rajta nezni.
(#73448) motoflug
Hiawei Mediapad T3
Van 8 es 10" meretben is, hasonlo aron, mint a kereted, bar a 10-es kicsit tobb, de hatha ra tudsz meg dobni par ezrest.[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz Narxis #62542 üzenetére
Először is azt, hogy ehhez a Lenovonak semmi köze nincs, soha nem gyártott ilyen modellt. Másodszor pedig azt, hogy ami túl szép, hogy igaz legyen, az nem lesz is igaz. Messziről kerülendő az összes ilyen.
(#62543) cidalain
Nem, továbbra sem feltétlen használt az, ami refurbished. Amúgy meg ember meg nem mondja, hogy ezeket bárki is használta volna.
A garanciális feltételek pedig ugyanazok mint a többi vadonatúj ASUS termék esetében, csak két év helyett egy évet vállalnak. -
cidalain
veterán
válasz Narxis #62542 üzenetére
Szerintem kamu lenovo.
Ettol fuggetlenul a specifikacio jo, de kizart dolog hogy ezt 135-155 dolcsibol ki lehet hozni. Szoval itt is van valami stikli.(#62541) Land
Ennyiert hasznaltan kapod meg. Ha a garancia normalis ra, teljesen jo ar-ertek ez a 40 ropi.[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz Narxis #62362 üzenetére
8-asban van csak, 10-esben nincs.
(#62363) ThorsHUN
Nem tudom megmondani, hogy kezeli-e az USB sticet, de ez amúgy is zsákbamacska játék. 35-ért kapsz WayteQ xTAB-8X-et integrált 3G modemmel, amin mesét nézni és játszani ugyanúgy lehet mint a Lenovo A8-on, viszont nem kell szórakozni az USB stick-kel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Chrome
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest