-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
21617-ben is említettem, h neked 3g modemmel szereltet kell nézni, ha nem wifis helyen is akar külön eszköz nélkül netezni. Kell hozzá egy mobilnet előfizetés, ami lehet csak adatkártya (amit usb-s stickbe is szoktak tenni) vagy rendes hang alapú kártya mobilnettel, utóbbi esetben telefonálni is tud, ha a tabi támogatja (az újabb Androiddal szerelt verziók igen).
Ha jár külföldre és ott is akarja használni, akkor jobb egy független cucc, kint vesz bele egy feltöltős nettel felvértezett sim karcsit és mehet is. -
tjb007
nagyúr
"Az, hogy bárhol tudjon netezni / emailezni, az hogyan oldható meg?"
Mobilinternet előfizetéssel (igen, SIM kártyával), ezért is írtam azt az előbb, hogy a szolgáltatók kínálatában lenne érdemesebb szétnézni.
"Külföldön is tud netezni?"
Igen, tud de ha a hazai előfizetésével teszi akkor az már roaming.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest