Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cidalain
veterán
válasz ThorsHUN #67903 üzenetére
Ezek nem férnek bele az árlimitbe? 40 körül vannak. viszont 16 GB háttérrel, az Acer ráadásul 8 magos.
Acer Iconia Tab B1-850
Lenovo TAB2 A8(#67904) Dromi
Itt, a Prohardveres tesztben leírják hogy kell, vagy ha nincs parancsikon, akkor hogyan kell csinálni
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
tjb007
nagyúr
válasz ThorsHUN #62365 üzenetére
Itt a fórumon csak ketten panaszkodtak a kijelző érzékelésével kapcsolatban: [link]
(#62366) tevike
Ez szerintem a Viber hibája, de próbáld ki más alkalmazással is (pl. Skype, vagy egy egyszerű hangrögzítő).
(#62367) Land
Ha játék-centrikusabb a felhasználási kör, akkor igen, az ajánlottabb az erősebb GPU miatt.
Az A7-40 sem rossz, annak ugye nagyobb a kijelzőfelbontása, hardverben viszont gyengébb.[ Szerkesztve ]
-
Faterkam
addikt
válasz ThorsHUN #57413 üzenetére
Azt nem néztem még, de most utána olvasok, annak is!
(#57414) dragonfx: Az ára miatt vettem bele, azt láttam, hogy sok tapasztalat nincs vele még!
(#57415) tjb007: Igen, a játék is fő szempont! Ezért nem ugrottam még bele, mert olvastam, hogy nem biztos, hogy jó játékra. Ha más ajánlott nincs a kiválasztottakon kívül, akkor tényleg marad az Lg G-pad 8! Pedig örültem, hogy van már 2Gb ram.-os Tab is, de ha nem komálja a Lenovo az Andoidos játékokat, akkor sajnos felejtős :/
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
gps76
őstag
válasz ThorsHUN #57405 üzenetére
Úgy ahogy Gyb001 írja,a RAM kezelése miatt hajlamos nagyon beakadni primitív dolgokban is,hiába mutat még 300 MB szabad memóriát. Felhívtam az Asust lehet-e a jelezni a gyártó felé a problémát,azt mondták nem.Na akkor ba..ák meg a tabletüket mondtam neki.
A Samu 10.5 jó gép lesz,de hamar rá fogsz jönni a 8.4 használhatóbb,mert a 10.5-ön azok az érintőgombok állítva akaratlanul meg lesznek nyomva,meg sokáig bámulva elfárad az amoledtől a szemed,ha nem csak játszol rajta,hanem böngészel,olvasgatsz is.(nekem így 40 évesen elfáradt). -
laca500
aktív tag
válasz ThorsHUN #57157 üzenetére
Köszi, ez így rendben is lenne, de az eredeti kérdésre mi lenne a megfelelő választás?
Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest