- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Kindle
- Forrmell.enn
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwe_2005
csendes tag
válasz
tvamos #51860 üzenetére
Sajnos tölteni és külső micro USB-s eszközöket használni egy időben nem lehet, mert vagy adatforgalom, vagy töltés megy a csatlakozón, a kettő egyszerre nem. Tehát az adott eszközt addig tudod használni, amíg az akksid bírja. Alternatívaként tudom ajánlani a MyGica WiTV nevű készüléket.
-
-
qwe_2005
csendes tag
válasz
canniball #49632 üzenetére
Sajna nem műxik a micro USB-s HUB töltés funkcióval egyszerre. Vagy tölt, vagy a HUB használható, de együtt, egyszerre a kettő nem. Legalábbis azon az eszközön, amit elsőként említettem és meg is rendeltem. A második eszköz forgalmazója azt mondta, hogy az övék csak Samsung készülékekkel működik együtt. Létezik ilyen, hogy egy micro usb kábel válogat az eszközök között, és csak egy Samsungot enged tölteni OTG funkció közben? Ez hihetlennek hangzik! Mi a véleményetek?
https://makrotex.hu/WPOWER-micro-USB-OTG-HUB-kabel.html -
qwe_2005
csendes tag
válasz
canniball #49624 üzenetére
Nézd meg ezt:
Vagy ezt:
Remélem, segíthettem.
Én különben nem értem, miért istenítik, hogy töltsön is a microUSB? Ha külön van a töltés, akkor legalább szabad az OTG-nek a terep, így viszont kell egy külön eszköz, hogy tölteni is tudd a tableted, miközben a bemenetet használod, mert egyszerre a kettő nem megy.
-
qwe_2005
csendes tag
Az AMD proc anno játékteljesítményben alacsonyabb órajelen kenterbe verte az Intelt. Az első mérésem szűz rendszeren, új tableten történt, ezért tegnap telepakoltam a kicsi Vega memóriáját, de úgy is 19000 feletti értéket produkált. Még így is egy Galaxy S3 felett van - 23 ezresért.
-
qwe_2005
csendes tag
válasz
herdsman12 #49568 üzenetére
A fenti hozzászólást neked írtam.
-
qwe_2005
csendes tag
Fél évet napi rendszerességgel használtam egy Amiko Tab 7-et, tutira tudja a magyar mpeg4/DVB-T adást, a HD-t is. Tökéletes "minden az egyben" tablet.
-
qwe_2005
csendes tag
válasz
Frigetrus #49552 üzenetére
Kösz az ismertetőt. Amit én kisebb hiányosságként tapasztaltam, hogy eléggé halk a külső hangszórója, de egy fülest rádugva szép tiszta hangja van. A minden cikkben istenített USB-s töltés nálam hátrány, mert így vagy töltöm, vagy pendrive-ról filmet nézek. Sajnos a kettő együtt nem megy. Nem tudtok olyan OTG kábelt, amin a tab-ot tölteni és pen-t csatlakoztatni is lehet egyszerre?
-
qwe_2005
csendes tag
Én töltöttem le a legfrissebbet a Play-ról. Tudom, hogy hihetetlen, de ennyit tud ez a kis olcsó tab.
És úgy látom, már nem is egyedül mondom. Jó vételnek tűnik, de még én is tesztelem, mert ma vettem.
Sajnos még annyira ismeretlen, hogy nincs teszt róla, csak egy árva, rövid próbavideo a Y-n. Örömmel várom a cikket, érdekelne mások tapasztalata is. -
qwe_2005
csendes tag
válasz
herdsman12 #49523 üzenetére
Amiko Tab 7?
Ha nem ragaszkodsz a külső DVB-T stickhez, ebben benne van minden, ráadásul a többi tab-tól eltérően olyan előlapi külső sztereo hangszórói vannak, amivel öröm tv-t, filmet nézni, vagy akár hangos navigációra használni. Ráadásul minden szögből jól látható IPS kijelzője van. Ja, és nem hogy 50, de még 35 sincs az ára...
-
qwe_2005
csendes tag
válasz
Compika #49519 üzenetére
23-ért Vega Q7108?
Az ár csak akkor ennyi, ha a webshopban rendeled, de utána akár a hozzád legközelebbi szaküzletben átveheted, nem kell postára várni.
Én most vettem, teljesen korrektnek tűnik. 4 mag, 1 giga ram, 8 giga tár, tűéles, fényes IPS panel 1280x800-as felbontással, fém hátlap, jó wifi, HDMI kimenet, 3000 mAh-s akku, magyar garanciával. Nagyon gyors, Antutu tesztben 21214 pontot kapott. Szerintem ebben az árkategóriában ma ez a legjobb vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest