- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Milyen notebookot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Apple MacBook
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
válasz
hun_gery #4079 üzenetére
Az alkatrész listát én is láttam, de a GPS meglep.. Sehol nem írják. Persze, ha a tiedben van, enyémben nincs, akkor de fogok örülni.
Amúgy úgy tudtam, hogy a Broadcom 4751 a GPS modul, azt pakolják más, új cuccokba.
Egyébként: Boradcom 4329
Itt nem említik a navit. De persze, jusson el hozzád, aztán kiderül, max írj verziót, vagy serialt, vagy bármi azonosítót is, aztán majd összevetjük pár hét múlva.
Amúgy a GPS mizéria miatt nem mertem az aliexpresseset megvenni. Mert gyanús, hogy amit ott árulnak: link, az a Herotab C9 belsejével van, arról meg Merimobileson azt írják folyamatosan, hogy jelenleg nincs kamera és GPS benne. De legtöbb helyen feltüntetik, hogy gps, aztán alul, hogy optional, máshol meg láttam olyat, hogy majd júniusban. Meg erről a vasról egyáltalán nem találtam semmi infót, mármint a C9re hasonlítóról.. Valamint GPSt, ha van is bennük, sehol nem tesztel senki, Galaxy Tabnál is írják, hogy lassan találja a műholdat, az X8as telefonom meg aztán.. Szóval ha olyan szintű benne a chip, akkor inkább a külső egység..
De majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest