- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát ez az. Egy tesztben le is írja, hogy benne van. Ezért vettem meg. Most meg nincs ilyen menüpont. Csak biztos szeretnék lenni abban hogy érdemes belevágni az upgrade-be, mert ahhoz is odaírják, hogy ha elrontom nem garanciális hiba. Ingyen meg csak a telephelyen cserélik, az meg 200 km-re van.
-
Milka 78
nagyúr
Helló Urak!
8 colos tabit keresek 50 ropiig bezárólag.
Amit evárnék tőle,hogy lehetőleg tudjon többet mint az előd 79qci,mert annak volt számos apró bosszantó hibája (gyenge wifi,érdekes belassulások,elgondolkodások netezés közben,gyenge aksi) és már nem szeretnék ilyenekkel vesződni.
Az LG G-Pad 8.0 megfelelne a célnak és a Snap 400 durván hol helyeszkedik el az RK3188&Mali 400mp4-hez képest?Ezzel meglenne a " simább" érzés? -
rwin5
őstag
Szia!
Most felraktam tölteni mert lemerült megint, de most kikapcsolt állapotban töltöm, így egyáltalán nem melegszik, egyébként használat közben sem melegszik egyáltalán a tablet, de töltéskor a tűzforróság bekapcsolt állapotban mindig jelen van. Lehet buta kérdés: Bekapcsolt (használat közben) állapotban szabad-e egyáltalán tölteni?
Köszönöm
-
z0d1AK
nagyúr
Ezek semmivel sem jobbak, mint a Beex, hiszen ugyan úgy kis felbontású TN panel van bennük. Ez alapján még drága is, hiszen ennyit a Beex is tud. Igazából nem ajánlanám. Mint írtam, eInkben érdemesebb gondolkozni ha tényleg csak olvasás és azt jó minőségben, olyan már van 20 ezerért is.
-
tjb007
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
Hozzáteszem,hogy ha tényleg csak olvasásra kell és árérzékeny a dolog akkor egy 708dr/704t/Concorde Tab Rooke is használható a célra.Mondom ezt úgy,hogy most egy 79qci-t használok ips panellal és baromi jó,de a gagyi My Audio 708dr-el (aminek tényleg silány egy monitorja van,de legalább 1024x600 a felbontása) is vígan olvastam napi 1-2-3 órát esténként.Előtte két olcsó Prestigio (3172B/3774B) készüléket használtam ami 800x480-as felbontást tudott és szintén csak sima tft panellel rendelkezett(bár egész jól bírta a döntögetést) és majd másfél évig vígan használtam,a szemem is megmaradt és többszörösen visszahozta az árát.Egyet kell tudatosítanod,hogy menyiért mit kapsz.13-20 ropiért(durván 5-10 könyv ára) nem kell csodát várni,de ettől még bőven használható.Igen a panel döntésre érzékeny,de én mindig is szemből olvastam könyvet,bármilyen furcsa is.Igen az ips és akár az e-ink más kategóriát képvisel,de más az áruk is.Az aksi sem lehet ebben az árszegmensbe nagy durr,de ofline használat mellett egy visszafogottabb monitor beállítással azért elég sokat meg lehet spórolni az üzemidőből.
Különben én is gondolkodtam az S1-en és bár mint tablet,nálam teljesen megbukott,de mint extra olcsó könyvolvasási lehetőségként,kis kompromisszumokkal és főleg ennyiért vállalható dolog. -
z0d1AK
nagyúr
A legolcsóbb, aminél szerintem a legkevesebb a kompromisszum, az talán az xTAB-700qci, ahol már IPS van jó betekintési szögekkel, illetve HD felbontás, ami miatt kevésbé szembántó. Igaz, ez több, mint kétszer annyi, mint a Beex S1.
De olvasásra én továbbra is egy eInk kijelzős eBook olvasót ajánlanék, 20-30 ezer között bizony igen normális felhozatal van már. -
z0d1AK
nagyúr
A baj vele, hogy a kijelző nagyjából csak szemből elfogadható, minden más oldalról siralmasan fest, már kis döntés után is. Emellett az alacsony felbontás miatt még szembántó is lehet olvasás során szerintem.
Az üzemideje sem nagy, talán minimum fényerőn olyan 5 órát össze lehet hozni vele, repülőgépes üzemmóddal talán 6-ot is, viszont az tény, hogy minimum fényerővel csak sötétben látszik jól, már egy ablak mellett ebben a téli szürke időben is nehezen látható közepes fényerőn. -
anonym1s
őstag
Hali.
Elhiszem hogy jo, nekem is tetszik, de nekem nem samsung tabletem van, en egy PIPO M9Pro 3G tabletet rendeltem epp csak ma. Leirnad a pontos mereteit? Hatha epp belepasszol a pipo is -
z0d1AK
nagyúr
Miért, láttál már olyan készüléket amelyben hajszál pontosan annyit RAM-ot jeleztek a programok, mint amennyi benne van?
Néhány készülék adata ami éppen kéznél vanXperia Z:
Papíron: 2GB
Qudarant: 1858352 KB = 1,77226257 GBYoga Tablet 8:
Papíron: 1 GB
Quadrant: 1018468 KB = 0,971286774 GBAllView Vivo H8:
Papíron: 1GB
Quadrant: 988180 KB = 0,942401886 GBG Pad 8.3:
Papíron 2GB
Quadrant: 1810052 KB = 1,7262001 GB -
zoltan6
addikt
hardveraprón van több is 35-ért,ráadásul úgynéztem az egyik vadi új.
-
Kutyuu
csendes tag
Persze, tisztában vagyok a korlátokkal, nem is ragaszkodom újhoz,
igazából arra vagyok kiváncsi IPS és IPS között van különbség?
Egy 10'-es IPS-es Wayteq miért jobb pl. mint egy 10'-es IPS-es MyAudio?Illetve milyen márkákat keressek, amik olcsón is viszonylag megbízhatók...
-
Hejja1234
tag
Van rajta reset gomb, arra lettem volna kivancsi, hogy hany masodpercig kell nyomva tartani vagy hogy toltes kell e neki ezalatt vagy sem. Lenyegeben probaltam mindenhogy de semmi, aztan egyszer csak bekapcsolt, valoszinu az akksi merult nullara, pedig ejjel 1korul meg 60%-on volt. Jah es nem resetelte magat.
-
vilmaboy
őstag
jogos... csak az a zavaró, hogy felmountolok egy iso-t és mire mp4 vagy avi lesz belőle az 30-40perc... és ezt eljátszani minden filmmel amit meg szeretnék nézni a winyóról... Hát kardomba dőlök mire végez. pláne több film esetén. De valszeg nem marad más lehetőség...???
Milyen video konvertert használtok?
-
vilmaboy
őstag
Köszi a válaazt. Az a gond, hogy amikor belepek... Beirom a pass-t... Felvillan az ablak, hogy mentem e, de csak 1tized masodpercre... Nincs ido raklikkelni... Ask to save-re van téve.
Masik gond- 4.2.2 van a tableten. A szotara szinte semmi szot nem ismer. Mit toltsek le, hogy ismerje a magyar szavakat? A telefonom sima 4.0al semmi gond...
Kommenteket köszi!
-
Nalam a documents to go ami egesz jol viszi (1 picit varni kell mig betolti) a kingsoft office grafika nelkul nyitjamcsak meg. Koszi a valaszt , de a pdf-et csak amiatt dobtam fel hogy lemerheto legyen az egyes hw kozti kulombseg, az allo vagy fekvo olvasat egy forum tars kerdezte , neki krtam hogy allitva elmegy de igazabol a 16/10 tableteken fektetve jo olvasni. De azert megegyszer koszi
-
z0d1AK
nagyúr
Na de így máris előrébb vagyunk, hogy van konkrét típus is amit leírtál, hiszen nagyon nem mindegy, hogy 10,1"-os ilyen tokot keresel, vagy a Galaxy Tab 2 10.1-hez kell ilyen tok. Már csak azért is, mert utóbbira akár még lehet is ilyen jellegű tok.
Ha nem is pont ilyet, de hasonlót gyárt a Belkin is. -
z0d1AK
nagyúr
Gondolom akkor te egy olyan kiegészítőt szeretnél, ami billentyűzetes tokként funkcionál. Ahogy látod, ez iPadre van, azonban mint univerzális, ilyenből csak a nagyon ormótlanul, rondán kinézőek vannak. Ilyen stílusú azért sincs, mert 10"-os tablet esetében is van ezerféle dizájn, káva méret és csatlakozó/gomb elhelyezés. Így mondhatom azt is, hogy olyat ami így látatlanban jó a tiedre és leginkább hasonlít is a képen látottra, nem fogsz találni, csak a gagyi megoldásokat, mint amit a képen is látszhatsz:
-
-
nekem a samu a harmadik tab de nagyon el vagyok vele. Az ipad nagyon tuti tab de nekem pont az állíthatas és mokolas hiányozna, igaz a samu nem ad munkát , a kínai tabok betettek a kis kaput, hiába próbáltam sose lett jo. Biztos amiatt szeretek állítgatni személyre szabni mert windowson és egy picit linuxon nőttem fel. Ami azért a lényege a dolognak , ha teheti az ember inkább márkás eszközöket vegyen , mert a noname többnyire no minőséget is takar egyben ...
-
Nalam csak 2 kinai volt , de annyi szivas volt veluk hogy azt meg az anyosnak se mernem jo szivvel ajanlani
vagy ki tudja
Mondjuk te bevallalosabb vagy , nyustolod a kinai csodakat... Tenyleg talaltal mar megfelelo tabot magadnak ? Vagy varod az aml 4 magos szornyeteget ? -
Mint alternativa irtam, azert egy tegra2 samu tab meg mindig jobb valasztas mint egy kinai csodabogar, mert az rk3066,aml mx erosebb soc , de az optimalizacio hianya miatt nem jon at az ero ami a tegra2vel szemben van, de igaz ez a samu p5110 tiomap4430 vs rk,aml mecsre is.
-
Treff86
csendes tag
Gondolkodtam rajta, de egyrészt nem szeretem az almás cuccokat, másrészt inkább az androidos programok vonalán haladnék, harmadszor pedig bár ezt nem írtam, de jó lenne 16:9es képarány, és azt hiszem az ipadnek 4:3as...viszont lehet mégiscsak ipad lesz belőle, ha nem tudotk jobbat ajánlani, szóval köszönöm szépen a tippet
-
so86
tag
Tény, hogy ha már lenne, másra is használnám, de ez nem túl fontos. Az árára inkább vagyok érzékeny, megmondom őszintén, ez az a funkció, amit gyakorlatilag semmilyen eszközömmel nem tudok betölteni jelenleg (leszámítva persze a valódi könyveket). De emiatt nem szeretnék ekkora beruházást, mint 70e Ft, 100+ pedig pláne kiesik. E-ink a szkennelt tartalmak miatt nem megfelelő. Prestigio és társaik IPS panellel ennyire gagyik vagy akadozóak lennének PDF-et olvasni?
btw: hálás vagyok válaszaidért, és ez a Kindle elég über
De sajnos nem engedhetem meg magamnak.
-
-
-
dugesz77
őstag
Azt sem szabad elhinni amit ott ír. Pl. főzött ramoknál azt írnak oda amit szeretnének. Az MID tabletteknél előszeretettel írják át a neveket Samsung GT-I9100-re (Samsung SII) , hogy google playben jobb legyen a kompatibilitás. Ha nincs ráírva a tabra semmi akkor elég lutri kategória szerintem.
Biztosra úgy lehetne talán menni, hogy mellétennél egy igazi Samut. A kijelző rögtön elárulná a csalást. -
Kobe
veterán
hát, szgépeknél azért elég rendesen működik ez, pl itt a PH n is az összes teszt úgy működik, hogy 1 fajta alplapban tesztelnek le 8-10 féle procit vagy VGA t és az úgy kapott eredményeket állítják sorrendbe
de notebookoknál is ugyanez a helyzet....nem hiszem hogy tabletre ne lenne olyan összehasonlítás, táblázatszerűleg összefoglalva hogy X gép ezzel a procival és X gép ezzel ennyi és ennyi pontot ért el
-
Mr. Teddy
őstag
Szóval a jó öreg android rendszer nem hazuttolja meg magát. Más fórumokba vérre menő viták mennek hogy ios vs android, aztán a végén csak kiderül, hogy azért hosszú távon, úgy "érzésre" az ios a nyerő. Jó tudom, hogy vas függő is a dolog, de 70k körül már kezdenek összecsúszni a mezőny versenyzői.
@masholnap: Miért kéne 2 év garanciásnak lennie? Van valami újdonság, hogy kötelező lesz elvileg? Mondjuk az elég jó lenne az tény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo 3
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 5
- BMW topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Everest / AIDA64 topik
- Netflix
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest