- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen TV-t vegyek?
- Egérpad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
Szerintem érdemes. Én amihez nincs fólia a rendelés helyén,az auchanban szoktam venni univárzálist. Azt nyalom fel rá,külön nem rendelek.
Elég gyakran cserélgetem a tableteimet is úgy 1-2 évente.Mielőtt megkérdezi valaki,hogy akkor minek nekem a hosszútávú támogatás. A családban marad a régi,ne szívjanak vele ők sem.😁
-
cs.zs.
veterán
2 éves a 10,61" Lenovonk, első perctől tokban van, fólia sosem volt rajta.
A tok tökéletesen véd, ez gyakorlatilag karcmentes.
[kép] [kép]
Megtetszett ez a billentyűzetesdi, ezért a Lenovohoz úton van egy ilyen.
(a sötétzöld/fehér)
Ma hozta volna ki az ExpressOne. Közös kereséssel sem találtuk meg a kocsiban. Telefonált szegényke a főnökének, kiderült hogy még bent a telephelyen elhagyta. Pár perc múlva jött is a rendszerüzenet: az ügyfél kérésére a kiszállítás későbbi időpontra módosítva.
Köszönjük Emese... -
cs.zs.
veterán
Szia,
az hogy egy 11" alatti tablet neked már kicsinek tűnik, az csak egy dolog. Ez is függ attól hogy mire akarod használni , mekkora kezekkel, és hol. Ha asztalra kiteszed, persze hogy minél nagyobb, annál jobb. Ha távolsági buszon a szűk üléssorok között akarsz rajta filmezni, akkor már nem biztos, ha pedig kis keze van valakinek és játszana, akkor meg már a 10" is nagy.
10,6" Lenovo + 12,1" Honor [kép] , és mivel nekem a kis kezem miatt játékhoz már a 10,6" is nagy, lehet hogy kellene melléjük egy 8,8" Legion is ... Na majd év végén, ha esetleg akciós lesz -
cs.zs.
veterán
(Honor Pad 9)
"...Ölbe kapva bírja melegedés terén amúgy a Honor, mit tapasztaltatok? Nem sül meg alatta az ember combja? ..."
Csak rövid játékpróbán vagyok túl, nekem ez játékhoz túl nagy. A párom sem játszik, (eddig nem tette), nálunk ez inkább asztali masina, pláne a billentyűzet miatt.
Ha kihajtjuk az egészet, és billentyűzettel lefelé rátesszük a combunkra, akkor megintcsak nem érezhető a melegedése (ami lehet hogy nincs is). -
cs.zs.
veterán
Szia,
ha a tabletet asztalra kiteszed és filmezel, jellemzően minél nagyobb annál jobb.
Ha játszol (kézben), akkor fontos hogy mekkora a kezed. Itt már nem biztos hogy a nagyobbak nyernek. Nem véletlen, hogy az igazi játékos tabletek (Lenovo Legion Tab, Nubia Redmagic Astra 8,8 - 9 colosak).
Ha utazás közben használod, pl távolsági buszon, vonaton, akkor kérdés hogy van-e asztal, vagy ha nincs akkor mekkora a hely az üléssorok között, ez esetben megint akár egy kisebb nyerhet. Nincs 2 egyforma szituáció, nincs exact válasz, hogy "csak ez!"
Nekünk 10,61" Lenovo mellett most 12,1" Honor is van már. Vannak előnyök itt is ott is, de pl játékhoz nekem már a 10,6 is nagy. -
cidalain
veterán
van kifejezetten beárazós topic. ott jobban tisztában vannak az árakkal talán használt ügyben
-
cidalain
veterán
Szerintem ez jo, van vele tapasztalatom.
Esetleg a wayteq 7q, az csajos full feherben is van meg az lcd melletti keret is feher...Muszakilag hogy melyik a jobb arrol nem nyilatkoznek, mindegyiknek van elonye-hatranya a masikhoz kepest. Mindegyik jo valasztas, nyugodtan lehet a donto tenyezo a kulso megjelenes szerintem.
-
keszo
őstag
Hali
(#51013) joergie
Ha ennyire alá merítetted az akksiját akkor próbáld meg egy nem kapcsoló üzemű adapterrel tölteni.
Ilyen lehet ami trafós vagy egy másik akksi. Nem kell hogy teljesen feltöltse(#51016) rwin5
Ha azt mondod, hogy tűzforró, akkor az cellazárlatos lesz. Vidd szervizbe amíg nem késő, mert akár fel is robbanhat az akksi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest